Lidt feriestatus på bloggen – Norge, Frankrig og Nordjylland

foto 1

foto 33

foto 44

foto 55

foto 22

Jeg synes, de sidste par måneder er fløjet af sted og lige pludselig, var det sommerferie. Jeg er normalt altid ret velforberedt og kan så nogenlunde lukke helt ned i ferien, fordi jeg har forberedt nogle indlæg inden – men det har jeg på ingen måde nået denne gang, og faktisk passer det mig egentlig også meget godt, at jeg kan sende nogle hyggelige postkort herind, mens jeg holder ferie 🙂

Børnene og jeg lagde ud med nogle dages ferie alene. Vi var blevet inviteret på pressetur af det norske turistråd til Kristiansand, hvor der ligger en KÆMPE dyrepark med forskellige temaer som fx Dyrene i Hakkebakkeskoven, Karius og Baktus samt Folk og Røvere i Kardemommeby.

Det var faktisk rigtig hyggeligt at rejse alene med børnene, og selve parken var en vanvittig god oplevelse, som jeg glæder mig til at fortælle mere om en af de kommende dage. Jeg kan afsløre så meget, som at det nok er en af de bedste forlystelser, jeg nogensinde har prøvet med børn.

1,5 time efter, vi landede i lufthavnen, sad hele familien i bilen med retning mod Bourgogne i Frankrig – nærmere bestemt skulle vi ned og besøge min partner in crime på Petit Podium- Manja – og hendes skønne familie.

Her befinder vi os lige nu – og vi landede lige midt i en hedebølge, så det er næsten for meget af det gode, selvom vi har gået de sidste par måneder og sukket efter sol og varme.

Men jeg er SÅ glad for at have nogle dage med Manja, vores mænd har en fest sammen, og især Fidusen og Manjas smukke C leger sammen, som havde de aldrig bestilt andet – til trods for sprogbarrieren.

Vi spiser god mad, drikker fantastisk meget kølig hvidvin (Manjas mand ejer en vingård her i Meursault), slikker sol, og så slapper vi af og kommer helt ned i feriemode.

Sidst på ugen kører vi mod Danmark, hvor vi tager en uge i sommerhus i Nordjylland. Vi har lejet vores lejlighed ud via Airbnb, men har til gengæld planlagt nogle skønne ting for hele familien i det nordjyske.

Derefter er det slut med ferie for mit vedkommende – så jeg tager til København mens resten af familien hygger sig med Farmor og Farfar på Fyn.

Så det er noget af en blandet pose bolcher med vores ferieplaner i år – men lutter gode sager, hvis du spørger mig 🙂

Og NU vil jeg hoppe tilbage i solen (det er næsten for varmt) og finde den nærmeste pool – jeg håber, at vejret også er med jer hjemme i Danmark – jeg har hørt en lille fugl synge om, at I også langt om længe har fået sommer 🙂

 

 

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *