Udsalg med halv pris på Gannis nye kollektion

Ganni på udsalg med 50% rabat til halvpris

Ganni holder stort udsalg med 50% rabat på det meste af kollektionen.

Jeg kan næsten ikke være den eneste, der har et kæmpe crush på det meste af Gannis fantastisk fine kollektion? Jeg har købt en del items i løbet af denne sæson, men jeg har altså stadig en del på min ønskeliste, som jeg pænt har gået og gemt til udsalget. Det er også altid en meget god øvelse, fordi man så kan se om man stadig er vild med det et par måneder senere 😉

Men altså – der er utrolig mange ting fra Ganni, som jeg stadig ønsker mig 😀 – så jeg sidder lige nu og forsøger at få dannet mig et overblik. De har nemlig nedsat stort set hele deres kollektion, så der er 50% rabat – det er et af de udsalg, hvor man virkelig godt kan spare penge. Du kan finde hele deres udsalg lige her – og ovenfor har jeg fundet mine personlige favoritter, hvor jeg især er fristet af de fine blå ruskindsshorts og ikke mindst de to kimonoer med guldpailletter.

 

Ruskindsshorts -.- Grå Kjole -.- Ruskindssko med guldsløjfe -.- Lyserød strik -.- Grå draperet uldkjole -.- Mønstret kjole -.- Sorte ruskindsstøvler -.- Kort jakke med guldpailletter -.- Lang kimono med guldpailletter -.- Hvid kashmir bluse -.- Ternet skjorte -.- Sort Silkekimono

 

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

1 Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *