Arbejdsoutfit i blå nuancer

107 110 113 114
120 123

124

134

Jeg har en ret klassisk stil, hvor jeg holder mig til nogle langtidsholdbare styles, der kan mixes på kryds og tværs. Dels fordi det ganske enkelt er det tøj, jeg allerbedst kan lide – men også fordi jeg på den måde får meget mere ud af det tøj, jeg har i  min garderobe, fordi det hele stort set passer sammen 😀

Jeg elsker lækre materialer, og jeg forsøger løbende at tilføje nogle af de lidt mere kostbare items til min garderobe, fordi jeg netop ved, at de holder år efter år – og når det er en klassisk stil, så er jeg også sikker på, at det ikke er noget, jeg bliver træt af efter kort tid.

Alt tøjet på billedet her er dog high-street fra Zara og Mango – købt til urimeligt lave priser i Barcelona 😉

Frakken er jeg simpelthen SÅ glad for, at den næsten må betegnes som et af mine bedste køb i flere år. Den falder så fint og let i stoffet, har den perfekte blå farve, og så kan jeg godt lide, at den ikke er alt for lang. Der er rigtig mange af jer, der har købt den – men den er altså tilbage i alle størrelser igen 😉

Shorts: Zara -.- Skjorte: Zara -.- Frakke: Mango -.- Solbriller: Ray Ban

 

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *