Eventyrligt smukt sengetøj til børn fra Georg Jensen Damask

georgjensendamaskfairytale

Georg Jensen Damask sengesæt og sengetøj til børn med HC Andersen motiver - fairytale

gjdm3

gjdm4

gjdm5

gjdm6

Georg Jensen Damask har lanceret en ny serie af sengetøj til børn, fairytale, med smukke motiver, der tager udgangspunkt i H.C. Andersens smukke papirklip med motiver fra hans eventyr.

Til begge vores børn har vi modtaget smukt smukt babysengetøj fra Georg Jensen Damask fra min svigermor i barselsgave. De har stort set ikke sovet i andet, så længe de brugte deres babydyne. Dels pga den helt utroligt lækre kvalitet – det er simpelthen så blødt, lækkert og knitrende – men også pga de smukke motiver og i det hele taget det lækre design.

Jeg har pakket sengetøjet fint ned sammen med andre ting som fx det første sæt tøj, de havde på hjem fra sygehuset, deres første bamse osv. – og så håber jeg, at de selv kan bruge det, når de en gang selv bliver forældre. Kvaliteten er nemlig så god, at det sagtens kan bruges igen til den tid.

Nu har Georg Jensen Damask imidlertid lanceret endnu en kollektion af sengetøj til børn, Fairytale – både til babydyner og juniordyner. Og ÅH hvor er den altså fin!

Serien er designet af Sonia Brandes, som i mange år har klippet de fineste papirklip med inspiration i H.C. Andersens eventyrlige historier. Den lyseblå serie er udsmykket med Den Standhaftige Tinsoldat og på den lyserøde serie er det den smukke danserinde fra samme eventyr, der pryder sengesættet.

Jeg synes, det er en oplagt barselsgave eller dåbsgave – netop fordi det er sådan noget, man ikke bare lige selv går ud og køber, men som kan bruges igen og igen – og efterfølgende gemmes, til barnet selv er voksent. Og så elsker jeg symbolikken i, at børn gennem flere hundrede år er blevet puttet til historierne af H.C. Andersen – og nu kan de blive det helt bogstavligt 😉

Du kan finde sengesættene lige her – både til baby og junior og i lyseblå og lyserød.

 

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *