Test – og stor anbefaling – af A-Derma hudplejeserie

023-001

Indspilning i fuld skærm 23-06-2015 120243

 

A-Derma er en serie af hudplejeprodukter, som forhandles på apoteket. Jeg tror næsten, de fleste kvinder – i hvert fald mødre, har hørt om den, og jeg har også stiftet bekendtskab med flere produkter derfra gennem årene.

Jeg har gennem et stykke tid haft mulighed for at teste deres produktserie med Avoine Rhealba, som er specialudviklet til tør og sensitiv ud som kan bruges til hele familien. Serien er uden konserveringsmidler og er baseret på planten Rhealba, som er en form for havre.

A-Derma skriver selv:

A-Derma er synonym med Rhealba® Havre, og er det eneste dermokosmetiske mærke, som er baseret på en naturlig plantebaseret aktiv ingrediens. Med et højt indhold af stivelse fremmer Rhealba® Havre hudens cellefornyelse og er fugtgivende. Derudover indeholder Rhealba® essentielle fedtsyrer og proteiner, samt E-vitamin, selen, jern, kobber, zink og mangan – alle disse stoffer har dokumenteret gavnlig effekt på sart, tør og irriteret hud.

Serien fra A-Derma indeholder et mimimum af ingredienser, og produkterne indeholder ikke æteriske olier, farvestoffer, alkohol, parabener og så vidt muligt ingen duft.

Det er helt bestemt nogle af de ting, jeg går meget op i – især efter jeg er blevet mor – men det kræver altså samtidigt også, at det er lækre produkter, og naturligvis effektive produkter.

Produkterne fra A-Derma spænder ret bredt. Jeg tror, de fleste mødre kender deres cytelium-spray, som er fuldstændig fantastisk mod skoldkopper – det var det eneste, jeg fandt, der kunne lindre bare en lille smule. Det er en form for zink-spray, der simpelthen udtørrer – hvilket er idéelt til de væskende blærer, der opstår ved skoldkopper.

Derudover er der endnu et produkt, der er specielt godt til de yngste medlemmer af familien – nemlig A-derma Dermalibour+ Creme, som er et produkt, der med fordel kan bruges til små røde ble-numser. Vi bruger den også til fx hudafskrabninger og småsår, fordi jeg selv synes, den lindrer lidt.

026

Men det produkt, jeg personligt selv har været mest glad for fra serien er A-Derma Exomega D.E.F.I. cremen. Den er 100% steril pga en smart lukkemekanisme i tuben, der simpelthen lukker den helt hermetisk. Det betyder også, at den er genial til tør hud i ansigtet eller folk med fx atopisk eksem. Især om vinteren (det vil jo så nærmest også sige nu 😀 ) har jeg voldsom tør hud i ansigtet, og jeg bliver derfor også let rød og irriteret. Det er lige netop her, man er nødt til at være forsigtig med, at der ikke kommer bakterier på huden, når den er tør og skadet – og så er det ikke oplagt med en almindelig krukke ansigtscreme, som nemt kan stå og samle bakterier. Cremen fugter rigtig godt, mens den stadig er nem at smøre på, uden at den fedter for meget. Det har nemlig ofte været problemet med de cremer, jeg bruger om vinteren.

027

Jeg kan faktisk rigtig godt lide, at A-Derma kun forhandles på apotekerne – det er på en eller anden måde lidt en blåstempling, synes jeg. Derudover er det også rart, at det er en serie, der henvender sig til hele familien. Selvom jeg godt kan lide at have mine fine krukker med dyre cremer helt for mig selv, så ER det bare hverdagspraktik, der tæller mest i en børnefamilie! 😉

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Min søn på 5 mdr har børneeksem, og her i de kolde måneder hvor det var rigtig slemt, var a-dermas cremer det eneste der virkede! Og vi havde nærmest ellers prøvet alt hvad apoteket havde at byde på ? Så ja- kæmpe thumbs up til a-derma! ??

    • Åh hvor er det dejligt at høre Amalie. Det har vi heldigvis været forskånet for, så lige der har jeg ikke kunne afprøve det – men jeg har hørt mange, der har været meget glade for det til det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *