Min smukke brudekjole med blonder fra Monique Lhuillier er til salg

 

Lisbeth_og_Mikkel_10x15_031

Lisbeth_og_Mikkel_10x15_156

Lisbeth_og_Mikkel_10x15_205

Lisbeth_og_Mikkel_10x15_234

Monique Lhuillier Scarlet wedding dress gown

Lisbeth_og_Mikkel_10x15_242

Lisbeth_og_Mikkel_10x15_365 Min smukke brudekjole med smukke blonder fra Monique Lhuillier model Scarlet er til salg

Det har ikke været helt nemt for mig at tage den endelige beslutning, men nu har jeg sat min smukke brudekjole til salg. Det er synd og skam, at den bare ligger pakket væk, og jeg håber derfor, at en anden brud vil få glæde af at bære den på sin helt specielle dag.

Den er designet af Monique Lhuillier og modellen hedder Scarlet. Jeg har købt den hjem fra USA, fordi jeg aldrig selv fandt en forhandler her i Danmark.

Der medfølger en smuk lattefarvet underkjole, som giver kjolen den smukkeste varme farve, så den ikke er helt kridhvid og kold i farven. Selve kjolen er lavet af franske alencon blonder og falder tungt, smukt og flot.

Den har en helt fantastisk flot ryg, som er det, jeg faldt for i første omgang – og så fremhæver den de helt rette ting på kroppen, så man tager sig allerbedst ud på sin bryllupsdag.

Jeg har fået lavet en fin anordning (en french bustle), hvor det lille “slæb” kan hæftes fast oppe under kjolen, så det ikke er i vejen, når man fx danser brudevals, men så de smukke blonder stadig kommer til sin ret på kjolen.
Derudover er der lavet små tilretninger – hvor underkjolen er hæftet fast med et par små sting, så den sad ordentligt hele dagen. Der er plads til både at lægge den lidt ud eller ind – jeg var selv ved skrædderen for at skulle have det gjort, men den sad faktisk helt perfekt.

Jeg er en str 36 og 175 cm høj, og kjolen kunne godt have været en smule mindre til mig – men som sagt ikke noget, der var nødvendigt at rette til.

Kjolens nypris er 35.000 kr. Den er nyrenset fra et specialrenseri for brudekjoler, og der medfølger den originale dragtpose samt en syrefri opbevaringsæske med buste i (så den kan ligge pænt i æsken). Der er ikke nogle pletter, fejl eller mangler på kjolen, som altså fremstår helt som ny 🙂

Jeg vil meget gerne have omkring halv pris for kjolen – men kontakt mig på info @ itsfashionbaby.dk for nærmere info, eller evt for at komme forbi og prøve den – jeg bor i København Ø.

Kommentarer omkring pris osv frabedes – jeg er klar over, at der er vidt forskellige budgetter og holdninger til den slags 😉

april15

Billedkilde: Lina Ahnhoff
Billedkilde kollage – se mit board på Pinterest for kilde på de enkelte kjoler

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *