Et lidt atypisk – men stadigt fantastisk – produkt fra Playmobil – en Porsche Carrera

Playmobil Porsche Carrera

030

033

037

041

Indspilning i fuld skærm 17-05-2015 020642
Normalt er det altid mig, der samler Playmobil herhjemme – men da denne pakke ankom til anmeldelse, fik jeg end ikke lov at åbne kassen, før min mand og Trutten havde kastet sig over den.

Det var SÅ hyggeligt at se, hvordan de sammen sad og arbejdede – og hvordan de ved fælles hjælp fik afkodet samlingsvejledningen, så de fik bilen samlet korrekt. Det var samarbejde på højeste plan, og mit morhjerte var næsten ved at flyde over af stolthed og glæde.

Denne Porsche Carrera fra Playmobil er lidt atypisk i forhold til det meste af deres legetøj. Der er ikke en masse små dele, der skal samles – og en stor  bygning, der skal stykkes sammen. Det er derimod en helt enkelt bil – og så alligevel ikke 😉

181

187

189

200

Bilen kommer med et medfølgende værksted, hvor man kan udskifte forskellige dele af bilen, så den får nye fælge, front, hækspoile (yes – det ord kender jeg rent faktisk nu 😀 ) og kan være med eller uden tag. Den kan – ifølge Trutten – dermed skifte fra at være en helt almindelige bil (så almindelig som en Porsche nu en gang kan være) til at være en toptunet sportsvogn, der er klar til at køre om kap.

Trutten elsker vitterligt denne bil – han har leget med den stort set hver dag de seneste par uger, og ofte har det slet ikke været playmobilfiguren, der har været chauffør -men derimod forskellige af hans actionfigurer fra samlingen.

Han har også ageret chauffør for en del af modellerne fra Fidusens modeshow – og på den måde er Playmobil virkelig genialt, fordi det lægger op til leg på kryds og tværs af de forskellige sæt.

Jeg kan rigtig godt lide, at dette sæt fra Playmobil adskiller sig lidt fra de andre sæt – og alligevel gør det jo så ikke helt, for i stil med alle andre ting fra Playmobil er der alverdens forskellige muligheder med de forskellige løsdele, der kan skiftes – og så er der endda også lys i både lygter og instrumentbræt – et stort hit hos min søde Trut.

Bilen inkl. alt tilbehør koster 429 kr – og jeg synes faktisk, den er et rigtig godt alternativ til diverse andre køretøjer, man overvejer til sine børn, netop fordi den passer ind i Playmobils univers, og derfor kan bruges med de andre figurer, man allerede har i forvejen – samtidigt med at den opfylder enhver lille drengs behov for en hurtig og fancy bil i legegaragen.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *