Fine flotte forårsfødder på 30 dage med Compeed

004

023

Jeg har fået en udfordring af Compeed, som faktisk kom på et helt perfekt tidspunkt – og til den helt rette person.

Jeg skal nemlig følge deres program, hvor man på 30 dage kan få fine flotte forårsfødder med en minimal indsats, og hvor man ikke skal udsætte sine fødder for fodfiler og andet skidt.

Der kom et helt luksuriøst kit hjem til mig – og det er virkelig på tidspunkter som dette, hvor jeg sætter pris på, hvor vanvittig heldig jeg er, at jeg har et job, som det jeg har. Tænk at skulle bruge sin arbejdsdag på at sænke fødderne ned i et lækkert luksuriøst fodbad og bare læne sig tilbage og slappe af… 😀

Nå men tilbage til kuren mod de flotte fødder – som faktisk er virkelig enkel – den kræver nemlig kun 2 produkter!

  • Compeed anbefaler, at man først og fremmest tager et dejlig langt fodbad -evt. med noget lækkert fodsalt – og derefter skal man gnubbe sine fødder ekstra grundigt med et håndklæde – og som stort set alle fodterapeuter får man også her forbud mod at bruge en fodfil. Det svarer sådan lidt til at tisse i bukserne for at holde sig varm. Det giver dig ganske vist bløde fødder lige nu og her – men det gør altså også, at din krop omgående går i gang med at danne endnu mere hård hud.
  • Når dine fødder er bløde og tørre, skal du sætte et Compeed plaster til Hælrevner på din hæl. Det tilfører fugt til tør og hård hud – og det lader du sidde i 1-2 dage, hvorefter du tager et nyt fodbad, hvor du igen gnubber fødderne med et håndklæde.
  • Derefter smører du hver aften dine fødder ind i Compeed Fodcreme, som fugter og reparerer tør hud, og som genetablerer hudens smidighed – hvis du er ekstra flittig, smører du dem ind igen om morgenen – og så kan du med fordel supplere med et fodbad ind i mellem – den slags ordrer takker jeg i hvert fald ikke nej til 😉
  • Efter 30 dage skulle man gerne kunne både se og mærke en forskel – og være sommerklar til bare tæer og sandaler.

Jeg har allerede taget mig et par lange fodbade, har haft plastret på i to dage og er begyndt med at smøre fødderne med Compeed Fodcreme – og så skal jeg nok give en update, når der er gået lidt længere tid (jeg lover dog, at skåne dig for før og efter billeder af mine fødder 😀 ).
Indtil videre kan jeg i hvert fald mærke, at den hårde hud på hælene er blevet markant blødere – ja nærmest sådan lidt opløst, så meget af den nemt kunne gnubbes af, da jeg tog plastret af efter to dage.

Jeg er ret spændt på resultatet, men har egentlig kun gode forventninger. Selvom jeg kun kender Compeed fra deres vabelplastre, så har jeg til gengæld så fantastiske erfaringer med deres produkter på det område, at jeg kun kan forestille mig, at det her bliver rigtig godt.

Indlægget bringes i samarbejde med Compeed  

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *