Min nye frakke til forår og sommer

106

097

110

114

De sidste par år har jeg været på udkig efter en ny sommerfrakke, som kan agere en værdi afløser for min efterhånden godt brugte trenchcoat fra Patrizia Pepe.

Jeg er faktisk virkelig glad for min nuværende frakke, men den er efterhånden så slidt og smudset, at jeg er nødt til at finde en ny. Og netop fordi jeg egentlig er rigtig godt tilfreds med den, så har det heller ikke været helt nemt at finde en anden frakke. Der var ikke nogen tvivl om, at jeg stadigt gerne ville have en trenchcoat, og det skulle også gerne være én, der er en smule figur i, og så skulle den ikke være alt for lang.

Da vi var i Barcelona fik jeg prøvet en del forskellige, men der var ikke nogen, der lige var helt i øjet – indtil den sidste dag lige inden lukketid, hvor jeg faldt over denne smukke marineblå frakke. Stoffet er så dejlig blødt og lækkert, og den falder rigtig fint, fordi stoffet er lidt tyndt i det – men pga bæltet er det alligevel nemt at få noget form og figur i den.

Den kan ikke knappes, men den bliver alligevel lukket ret godt til, når man binder bæltet på den – og så har den den helt rigtige blå farve!

Jeg ELSKER den, og føler faktisk virkelig, at jeg har ramt plet ift de ønsker, jeg ellers troede, der var helt umulige 😉

Du kan finde frakken lige her – prisen er dog noget højere i Danmark end i Spanien – men sådan er det jo også med fx Zara, hvor det virkelig kan betale sig at shoppe igennem, når man er i Spanien – ehrm 😀

 

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *