Finurlige facts om Fidusen, som fylder fire år ♥

107

119

171

Min lillebitte Fidus – vores alle lillesøster – fyldte fire år i sidste uge.
Jeg kan simpelthen ikke forstå, hvordan der pludselig gik 4 år – og samtidigt så føles det jo som om, hun altid har været her.

Da hun var født skrev jeg dette fine indlæg – og hvis jeg bare vidste, hvordan min kærlighed til hende ville vokse og vokse – så havde jeg næsten ikke kunne rumme det dengang.

Vi havde en skøn dag, hvor hende og jeg holdte fri sammen med Mormor, og vi nåede både i biografen og i Tivoli, før drengene kom hjem og fejrede resten af dagen med os.

Hendes outfit havde hun selv valgt. T-shirten er faktisk fra hendes 3-års fødselsdag, men hun passer den stadig fint, og den er jo oplagt som fødselsdagsbluse 😀 – den er på udsalg med 62% rabat lige nu. Nederdelen er ny og fra Mini a Ture – det er næsten ikke til at fange med kameraet, men den er bestrøet med de smukkeste, glimtrende pailletter, og selvsagt knuselsker hun den 😀

Fidusens outfit: t-shirt: Atsuyo et Akiko -.- Nederdel Mini a Ture

I anledning af hendes fødselsdag er det vist på sin plads med nogle finurlige facts om Fidusen.

  • Hun er helt sin egen. Hun er altid glad – undtagen når hun er gal. 😉 Der er aldrig nogen mellemting, hvor hun er ligeglad – det er enten eller.
  • Lige så selvsikker og viljestærk, hun kan være, lige så meget læner hun sig op af sin storebror i børnehaven. Han giver hende tryghed og passer på hende – og ærlig talt, så er jeg en smule nervøs for, hvordan det mon skal gå, når han lige om lidt begynder i skole.
  • Hun har en fantastisk fantasi. Der udspiller sig utallige vilde scenarier herhjemme hver dag i hendes lege, og hun er altid god til at lege selv, når vi har travlt med noget andet.
  • Hun ELSKER, når hun får lov at hjælpe til i køkkenet, med at pynte op til fest, med at gøre rent – ja i det hele taget, så elsker hun bare at være i nærheden af os, og selvom hun er vanvittig glad for sin børnehave, så ville hun til enhver tid vælge at blive hjemme hos mig, også selvom jeg skal sidde og arbejde hele dagen, så hun er nødt til at underholde sig selv.
  • Hun er den største putte-trold, jeg kender. Hun elsker at ligge og snue i sengen, når hun er vågnet (hun er klart mors pige 😀 ) og sover gerne til kl 9 på en hverdag, hvis vi ikke vækker hende inden da.
  • Hun er utrolig nærig  med sine kys, og hvis man endelig får forhandlet sig frem til et kys på munden, så forbeholder hun sig ret til at slette det bagefter.
  • Hun spiser stort set alt – oliven, østers, store bøffer, kartofler, pasta og salat. Det eneste, hun stort set ikke er vild med, er kager (med meget få undtagelser).
  • Hun ELSKER at klæde sig ud – både som prinsesse og superhelt, men det største hit er dog altid, hvis hun får lov at spankulere rundt i mine stiletter – hvilket hun mestrer fuldstændigt 😀
  • Hun har netop lært at cykle på en rigtig cykel uden støttehjul efter kun 3 forsøg, hvor far holdte fast.
  • Jeg kender INGEN, der er så fabelagtig dygtig til at sno sin far om sin lillefinger, som min smukke Fidus. Det er ganske enkelt umuligt for ham at modstå hende, og hun ved også lige, hvordan hun skal blinke til ham med hovedet lidt på skrå, når hun vil have sin vilje 😀

 

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *