På fotokursus i Granada, Spanien

AdobePhotoshopExpress_9b5cde6ceaad496d986b666fcdf040a5

Jeg har tilbragt de seneste dage i Granada i Spanien, hvor jeg var inviteret på fototur af Microsoft Lumia for at sætte fokus på kameraet i deres Lumia 930 telefon.

Vi havde et tætpakket program, som jeg nok skal fortælle mere om snart, og undervejs havde vi selskab af den anerkendte fotograf Stephen Alvarez, som har arbejdet for National Geographic i de seneste 20 år – det var en helt utrolig oplevelse at suge til sig af hans gode tips, praktiske råd og konstruktive kritik undervejs, og da han allersidste på turen var med til at kåre gruppens bedste billede, som blev mit billede her i indlægget, var jeg ærlig talt mere end bare en lille smule stolt.

Billedet blev taget med kameraet på den nye Nokia Lumia 930, som virkelig er i en klasse for sig. Stephen Alvarez sagde på et tidspunkt “the best camera is the one in your hand, when the picture happens” – og det er netop ofte en smartphone, hvorfor det betyder meget, om din telefon har et godt kamera. Det nytter jo intet, at du har et godt, tungt spejlreflekskamera liggende i tasken på dit hotelværelse, hvis det er din smartphone, du har i hånden, når der opstår en oplagt fotomulighed.

Jeg havde forprogrammeret flere indlæg, som skulle have været udgivet, mens jeg var væk – men noget er tilsyneladende ikke gået helt som planen, så de kommer hen over de næste par dage.

Jeg skylder både indlæg fra Fidusens fire års fødselsdag, info om en ny sjov serie fra Playmobil og igangsættelse af en sjov og spændende konkurrence.

Men nu vil jeg smække fødderne op på sofabordet og slappe af resten af aftenen – selvom jeg havde en fantastisk tur til Granada, så var det et tætpakket program, og jeg smutter til Barcelona allerede i slutningen af næste uge, så jeg er ærlig talt selv en smule forpustet lige pt 😉

del artiklen på FacebookDel på Facebook

1 Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *