Mest af alt holder jeg af hverdagen

selfie

Vi har haft den skønneste påske, man kan tænke sig. Afslapning på højt plan, masser af familiehygge, god mad og fri fra både arbejde og børnehave. Alligevel glædede jeg mig til at starte op på hverdagen igen, da vi var tilbage i København mandag aften – og det samme var gældende for børnene. Og det gør mig altså virkelig glad!

Vi har – synes jeg – fået skabt os en god hverdag, hvor hjulene løber rundt rent økonomisk, hvor vi har tid til hinanden – og til os selv, hvor både mor og far har sjove og spændende udfordringer arbejdsmæssigt, hvor børnene har nogle gode timer i en fantastisk børnehave, hvor der er fritid og afslapning, og hvor der endda også er mulighed for at de kan gå til en fritidsaktivitet hver uge.

Det er ikke noget, der har været nemt at få sat sammen, så alles behov tilgodeses. Hvor vi stadigt har mulighed for at betale husleje, slappe af og være sammen – men jeg synes, vi har formået at få det hele til at gå op i en højere enhed lige pt.

I går blev jeg hentet af hele familien på kontoret – jeg sidder fast hver onsdag hos en spændende virksomhed som konsulent, hvor jeg hjælper dem med marketing, PR og sociale medier.

De kom direkte fra Fidusens ballettræning, fordi vi skulle ud at kigge på det skønneste hus, som desværre nok lige var i overkanten af vores budget. Det gode ved alt det huskiggeri er dog, at vi efterhånden har fået en rigtig god fornemmelse for, hvad det er, vi kigger efter. Der er nogle ting, vi er villige til at gå på kompromis med, mens andre ting virkeligt vigtige for os.

ballerina

Bagefter tog vi ind på Grill Royal for at spise aftensmad, hvor Fidusen og jeg delte en kæmpe portion muslinger, mens drengene holdt sig til bøf og fritter 😀 – jeg nyder virkelig, at børnene er så store, at de også sætter pris på at være ude at spise. Vi har altid været flittige til at spise på café osv. selvom vi har fået børn, men da har vi ofte tidligere været nødt til at stikke dem en iPad som underholdning – hvor de nu også selv går op i, hvad de kan vælge at spise og i det hele taget bare hygger sig sammen med os.

Jeg har et lidt hektisk program de kommende par uger, som både byder på en rejse til Granada, Fidusens 4-års fødselsdag samt en venindetur til Barcelona – men altså, det er næsten ikke til at klage, når det er så gode ting, der fylder kalenderen op 😉

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Det er dejligt, når hverdagen fungerer – for det er trods alt den, der er der oftest 🙂 Spændende med huskiggeri; Vil du løfte sløret for, om I kigger i et bestemt område, eller mere kigger lidt ‘all over’?

  Granada, fødselsdag og Barcelona lyder ikke dårligt – god fornøjelse med det hele! 🙂

  • Faktisk er du en stor del af grunden til, at vi primært kigger meget tæt på København 😀
   Haha – ej jeg vil helst ikke for langt væk. Min mand arbejder her på Østerbro, og jeg sidder en dag om ugen på Holmen hos et firma og er derudover jævnligt til møder og events rundt om i København.
   Men vi kigger ret bredt – Nordvest, Lyngby, Hareskovby, Vanløse, Bagssværd mm.

  • Lige præcist Katja!
   Det er dog ikke altid, det er helt let i en småbørnsfamilie, og vi har da også haft perioder, hvor det hele har været virkelig hårdt herhjemme. Så derfor er der også kun endnu større grund til at nyde, når det hele kører godt 🙂

 • Dejligt at hverdagen fungerer og I ikke kun skal se frem til ferierne for at have tid til at nyde hinandens selskab! Håber også vi kan få sådan en hverdag når jeg skal retur efter barsel!
  Har nydt så meget at kunne hente min datter (hun er 4 år som din

 • Hvorfor kan man ikke se hele min kommentar – mystisk!

  Men jeg har nydt vores eftermiddage under min barsel!

  Også ville jeg bare sige at vores nabo er til salg – skønt enderækkehus i Holte lige v skov og Furesøen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *