12 flotte Frost – Frozen ting til under 100 kr

Ting til under 100 kr fra Frost filmen. Bamser, dukker, kostume, kjoler, skoletaske, olaf, elsa, anna, frost, frozen.

Her er 12 fine gaver med Frost og Frozen fra Disney på Ebay til under 100 kr – fx rygsæk, Elsa kostume, Olaf bamse, badetøj mm.

eBay kan du finde alverdens sager til stort set ingen penge, og det er nemt at tilbringe timevis med at sidde og surfe rundt derinde. Søde Signe har for alvor gjort, at jeg har fået øjnene op for, hvor mange fine ting, der findes derinde med Frost og Frozen.

Jeg har her samlet 12 fine ting, og jeg har haft Fidusen siddende ved siden af mig imens, hvor hun højlydt ved hver eneste ting har proklameret, at det skal på hendes ønskeseddel – så det hele er godkendt 😀 Der er badetøj, kostumer, bamser, kjoler, nattøj, paraplyer, rygsække osv.

Alle priserne er INKLUSIV porto – og hvis du holder dig til ting, der koster under 80 kr ex porto, så risikerer du  heller ikke at blive pålagt told og skat. Du skal dog være opmærksom på, at da tingene bliver sendt fra Østen, så er der en lang forsendelsestid på – det tager typisk ca. en måneds tid.

Jeg har ikke selv modtaget nogle af tingene endnu, så jeg kan desværre ikke svare på, hvordan kvaliteten er, men man skal nok ikke forvente lige så lækre ting, som hvis man køber dem i Disneybutikken 😉 Men til de priser tør jeg godt at prøve mig frem.

Edit: en sød læser har gjort mig opmærksom på, at I skal huske at tænke over, at ting der købes udenfor EU ikke er omfattet af de samme regulativer, som gælder for danske varer, og derfor kan man ikke være sikker på, om produkterne indeholder stoffer, der er forbudt i Danmark, fordi de fx er under mistanke for at være kræftfremkalende. Dette gælder for alle varer, der købes udenfor EU, så brug din sunde fornuft 🙂

Hvis der er nogen, der har behov for en mere udførlig guide til, hvordan man handler på Ebay, så sig endelig til – så laver jeg gerne det 🙂

Pakke med 6 figurer til 65 kr samlet -.- Masser af badetøj til 59 kr stykket -.- Gymnastikdragter med skørt til 60 kr

Natkjoler til 60 kr -.- Sæt med Anna og Elsa bamser for 99 kr i alt -.- Anna kostume til 76 kr

Penalhus med indhold til 19 kr samlet -.- Babytøj med Elsa eller Anna til 97 kr -.- 25 cm Olaf bamse til 30 kr

Elsa kostume til 95 kr -.- Lyserød badedragt med tylskørt til 46 kr -.-Rygsække til 29 kr

 

 

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Hej.

  Jeg har overvejet af handle på e-Bay og kunne godt bruge det sidste skub til af komme i gang.
  Hvordan går jeg det bedst uden af ende med af betale en masse i forsendelse eller told

 • Åh der er jo Anna og Elsa for alle pengene. Det er også et hit herhjemme. Jeg har netop startet en instagramprofil under navnet babylovesali hvor jeg samler fund fra primært aliexpress, jeg syntes det er så tit jeg støder på nogen der syntes det er en uoverskuelig jungle eller er i tvivl om reglerne for fragt, told osv… Anyways, kig gerne forbi hos mig og god påske til dig

 • Fristende til datterens 4 års fødselsdag.

  Men holder prisen? Når man taster beløbet ind på toldberegner.dk kommer der fx PostDanmark gebyr og 25 kr i told oveni (elsa kjolen) således prisen bliver en del over 200 kroner. I så fald er det jo ikke billigt.

  Har kun købt via eBay gennem Europa hvor der ikke er kommet noget ekstra på, derfor jeg spørger.

 • Mm… Plejer at prøve å holde mig under de 80 kroner for at undgå at chancen for at blive snuppet i told er det (det KAN jo ske – selv om jeg ikke har prøvet det endnu) – men har ikke fundet de dukkerne af Elsa og Anna endnu der ligger under den “magiske” grænse. Tror måske jeg skal prøve alligevel, og så bare krydse fingre.. Og tænke at OM de bliver snuppet, så er det alligevel ret god pris..

 • Uh jeg er også gået lidt shop amok på ebay, Paja er også vild med Frost.
  Hører gerne hvordan de der figurer er, dem har jeg nemlig ikke bestilt.
  Har så i stedet bestilt en Elsa wall sticker til den nette sum af 28.- 🙂

  • Tænker du på de små plastikfigurer? Dem har jeg ikke bestilt, da hun i julegave fik en hel æske med Bullyland Frost figurer – så på den front er hun dækket godt ind 😀
   Og hvor dejligt at høre fra dig – jeg håber, alt er vel hos jer <3

   • Ja det var dem jeg tænkte på, men tror også jeg køber bullyland til hende. Da hun har nogen af dem i forvejen 🙂

    Alt vel her, de bliver jo store piger, det føles jo nærmest som igår de var bittesmå..
    Håber også i har det godt, det ser sådan ud 🙂

    • De kan kun blive et hit – hold op hvor bliver der leget meget med dem herhjemme!
     Og ja – det går alt, alt for stærkt – jeg kan slet ikke forstå, at de pludselig er blevet så store.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *