Fint forårsoutfit fra påskeferien

071

 

072

075

084

097

Vi har trukket stikket og er taget på påskeferie i Jylland, mens vores lejlighed er lejet ud via Airbnb – winwin at tjene penge på at holde ferie 😉

Det er SÅ skønt, at foråret for alvor er på vej, nu hvor vi har ferie – og både børnene og jeg har nydt at kunne smide alt det varme vintertøj, så man ikke længere er pakket ind i helt så mange lag.

Vi er faktisk allerede kommet helt ned i gear. Min mand og børnene startede ferien allerede i fredags, mens jeg måtte arbejde til og med onsdag – og stadigt har en smule at lave her i ferien – men bestemt ikke mere, end at jeg nyder ferien i fulde drag.

Familiehygge, god mad, solskin, påskeæg ad libitum, Vesterhavet, leg i haven og en lang gåtur i skoven – så kan vi ikke bede om ret meget mere.

Bluse: Vanessa Bruno Athe -.- Shorts: Zara -.- Støvler: The Last Conspiracy

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Hvor fint et outfit 🙂 Superfine short!

  Lige et forslag til kommende indlæg… Jeg ved, at I har prøvet Airbnb nogle gange, både som værter og gæster – jeg overvejer selv om vi skal det samme. Jeg tænkte, om du kunne give lidt tips her op til sommerferien, måske skrive en guide med egen oplevelser til hvad man skal være opmærksom på, som både den ene og den anden part?

  F.eks. hvad gør en til en rigtig god vært? Hvad skal man være opmærksom på, når man selv vil leje? Hvad gør man med alle sine ting… kan man f.eks. godt lade sit tøj hænge i skabene, eller pakker I det helt væk?

  Okay, det er måske et stort ønske med sådan et indlæg, for jeg kan godt se at det kan blive lidt omfattende, men jeg ville lappe det i mig. Så hvis det er nemmere og du kender til nogle andre guides skrevet med dansk udgangspunkt (især hvis der er noget med juraen man skal være opmærksom på) så ville jeg være superglad for at høre om det 🙂

  Men først og fremmest… god påskeferie til dig og familien! 🙂

 • Hej Lisbeth,

  Rigtig god påske. Jeg er nysgerrig på hvordan det går med jeres huskøb? Vi har selv været igang med en opslidende husjagt over lang tid der gudskelov sluttede i vinterferien. Så ved hvordan det er. Håber også at det ser godt ud for jer 🙂

  Kh Trine

  • Hej Trine, åh jeg er misundelig! Hvor er I endt? Vi kigger stadigt. Jeg er presset over, at mange huse lige nu bliver solgt på under 8 dage – så hurtigt kan jeg ikke tage så stor en beslutning

   • Ja det kan gå rigtig hurtigt og er super stressende. Vi er endt (eller overtager 1. maj) i Herlev nærmere bestemt i et villakvarter kaledet eventyrkvarteret. Synes det har været en lang proces og jeg er overrasket over hvor meget man køber hus med følelserne. Da min mand eksempelvis havde fået øje på at Herlev var en mulighed afviste jeg blankt. Det kunne jeg slet ikke se. Men da det gik op for mig at min super seje kollega boede der med sin familie (og kunne fortælle at der var massere af tilflyttere fra KBH) så kunne jeg pludselig “se” det lidt mere. Han kunne have sagt to negative sætninger og bum så var det ikke blevet der – ha ha. Lidt gak egentlig når man nu handler for millioner 🙂
    Held i uheld så bød vi på et hus i efteråret og da vi ikke fik det kunne vi pludselig mærke hvor meget vi gerne ville det, så da vi fandt dette her var vi klar til bare at gøre det – Og vi vidste hvor hurtig processen var og det var vi med den erfaring klar til.
    Tænk på at I sagtens kan skrive under. I har en uge med advokat og bankforbehold. Både vores advokat og bankrådgiver var klar til at trække i håndbremsen hvis vi ombestemte os.
    Det var rart at vide!
    Men for pokker en proces. Den første uge efter købet følte jeg bare lettelse over at være ude af det ræs. Så jeg ved virkelig godt hvor frustrerende det er!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *