Fine påskebørn og dejlige påskeplaner

094

096-001

059

065

121

129

132

Børnene gik på en tiltrængt og velfortjent påskeferie i fredags, efter de havde holdt påskefrokost i børnehaven, hvor Påskeharen også havde gemt en masse æg ude på legepladsen 😀

Min mand har været på messe i Jylland hele weekenden, så jeg tog en hyggeaften med børnene fredag, og da de var faldet i søvn, fik jeg besøg af to veninder til vin, god mad og masser af hygge.

Lørdag blev tilbragt i sommerhus med min svigerfamilie for at fejre børnenes søde fætter – og søndag havde vi den store ære at fejre mine svigerforældres 40 års bryllupsdag i smukke omgivelser på Kokkedal Slot. Tænk at holde liv i kærligheden gennem så mange år – jeg håber på at kunne gøre dem kunsten efter om 38 år 😉

Min mand og børnene holder ferie hele Påsken – jeg er desværre ikke helt så heldig, men onsdag eftermiddag, når jeg tjekker ud fra kontoret, så er der også ferie for mig – omend jeg dog ikke kommer til at holde mig væk fra bloggen af den grund. E-mails, momsregnskab og konsulentopgaver må til gengæld vente til efter ferien 😀

Vi har en masse familiehygge på programmet – dvs. god mad, masser af søde mostre, onkler og bedsteforældre, som glæder sig til at hygge med Trutten og Fidusen – og så håber jeg på dejligt vejr, så vi kan komme ud og nyde foråret.

Hvad byder jeres påskeplaner mon på?

Fidusen: Kjole fra Wheat -.- (findes i lyserød her) Trutten: Skjorte fra Wheat Mor: Kjole fra Stine Goya

 

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

1 Kommentar

  • Jeg arbejder også til og med onsdag, og så står den ellers på påskeferie for os. Vi har ingen planer andet end påskefrokost fredag, og så måske ud og prøve nogle biler 🙂 Rigtig god ferie til jer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *