Fine flamingoer som inspiration til børneværelset

Opdateret for nylig71 Jeg har her udvalgt nogle af mine favoritter til at indrette et børneværelse med inspiration i smukke pink flamingoer. Jeg går og drømmer om den dag, vi flytter i hus og får så meget plads, at børnene kan få hver deres værelse. Ganske vist er de lige pt enige om, at de gerne vil fortsætte med at sove sammen – og så have et fælles legeværelse, men jeg tænker, at der ikke går mange år, før de begge har behov for at have deres helt eget værelse. Og det frister jo straks min indre indestængte indretter, som vil elske at slå sig løs på to børneværelser for at skabe de dejligste – og smukkeste rammer for mine to børn. Til Fidusen har jeg flere forskellige tema i spil, og et af dem er centreret rundt om de pæne pinke flamingoer med deres flamboyante fjerdragt i de smukkeste nuancer. Hun vil elske teamet ene og alene pga farven, og selvom jeg egentlig normalt forsøger at styre udenom noget, der er alt for lyserødt og i stedet går efter de mere afdæmpede nuancer, så vil det ikke gøre mig noget at gå all in på pink, hvis det er med udgangspunkt i flamingoer.

Derudover har hun, siden hun var helt lille, knuselsket sin fabelagtige flamingohat, og dermed er der vist faktisk ikke ret meget at være i tvivl om mht tema – er der? 😉

flamingotema En hel kollektion af plakater med flamingoer -.- Billedbog med flamingoer -.- Oppustelig flamingo (den ELSKER jeg!) -.- Hæklet flamingo -.- Stor flamingo -.- Pink Acapulco Mini stol fra OK Design -.- Flexa Play opbevaringskasse -.- Flexa Play seng -.- Kugletæppe -.- Flamingolyskæde -.- Pink foldet lampe -.- Bøjle med ansigt Billedkilde: de respektive webshops – flamingoillustration er fundet her

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Åhhh den flamingo bog har Oline og den er hendes absolutte favorit bog og har været det længe. Jeg ved simpelthen ikke hvor mange gange jeg har “læst” den bog. “Læst” fordi den jo er uden tekst men kun med de smukkeste billeder af Flora og Flamingoen, tror snart jeg har fundet på alverdens historier ud fra de billede alt i mens Oline danser rundt og laver alle de ting som Flora og Flamingo laver. Virkelig genial bog.

    Der er faktisk lige kommet en efterfølger der hedder Flora and the Penguin og den skal vi helt sikkert have købt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *