Lykken er…

Tiden flyver af sted lige nu, og før man når at blinke, har den ene uge afløst den anden. Men solen skinner, foråret er kommet, energiniveauet er højere end nogensinde længe – og humøret er i top – så jeg klager bestemt ikke!

Det er ikke svært at udvælge øjeblikke til en omgang Lykken Er – vi har det nemlig godt for tiden – trods børnesygdomme, travlhed og det almene kaos, der oftest hersker i en børnefamilie 😉

LYKKEN ER:

goingout

Venindetid!

Når vi går mod lysere tid vokser min lyst til spontane venindeaftaler, og jeg er glad for, at børnene nu er så store, at fleksibiliteten også tillader det. Jeg elsker den tid, jeg har med mine veninder, og selvom sofaen en gang i mellem lokker mere end at skulle gøre sig klar og ud af døren – så giver det mig virkelig meget at være sammen med dem, og det er rart at komme lidt væk hjemmefra, hvor man ellers tilbringer de fleste af sine aftener, når man har mindre børn.

chablis

At lave date-aften herhjemme, når børnene sover. Med himmerigsmundfulde af stenbiderrogn og Chablis i glasset. Jeg må ærligt indrømme, at min viden om vin er forholdsvis lille – udover at jeg godt kan lide at drikke det 😉 – men som hovedregel, synes jeg aldrig, man går helt galt i byen med Zinfandel, Barolo eller Amarone, når det er de røde vine – og Chablis, når det er hvidvin. Min mand griner lidt af mig, men han sætter dog pris på, at jeg ikke bare vælger efter den pæneste etiket, som jeg tidligere har forsøgt mig med 😛 Lidl sendte mig vinen her, fordi de lige nu kører kampagner med fokus på udvalgte franske vine, og de er ret gode til at skrive ved hver enkelt vin, hvad den går godt med – og hvor længe man kan have den til at ligge (hvis man da formår at gemme den slags) – og det er virkelig godt for sådan en som mig.

louisiana

At besøge Louisiana for første gang – og slå sig løs på deres børneværksted – hvilket faktisk var sjovt for både børn og voksne. Derudover var jeg imponeret og overrasket over, hvor stor lyst børnene havde til at gå på opdagelse i resten af museet. Vi havde stor fornøjelse ud af, at vi på skift skulle fortælle, hvad vi syntes, hvert enkelt værk forestillede – og børnene var overraskede over, at vi alle 4 kunne se noget forskelligt, når vi nu stod og kiggede på det samme 😀

viaplay

Sjove PR-gaver!

Vi modtog forrige uge en massiv isterning – hvis man da kan kalde den det, når den er SÅ stor. Indeni lå et gavekort til Viaplay – og så var spørgsmålet jo lige, hvordan i alverden vi dog fik den ud. Børnene forsøgte med legetøjsværktøj – Fidusen slikkede sågar på den i håbet om at smelte den – de vidste nemlig godt, at den gav adgang til et stort udvalg af Disney Film. Efter et døgn på badeværelset, hvor den stort set ikke var svundet ind, fandt min mand pludselig ud af, at gavekortet også gav adgang til alverdens sportsudsendelser – og så kom der pludselig fart på projektet. Ved hjælp af en masse varmt vand, en hammer og en grydeske ( 😀 ) fik de til sidst fat i gavekortet, og så var der ro og lykke i det lille hjem. Vi har faktisk afmeldt vores kabeltv efterfølgende, fordi kombinationen af Viaplay og Netflix har vist sig at dække de fleste af vores TV-behov.

aarstiderne

At hjælpe til med madlavningen for børnene (gerne iført fabelagtigt prinsesseoutfit) – og at spare tid på madlavningen for de voksne. Vi er begyndt at modtage måltidskasser fra Årstiderne, og hvor er det dog helt igennem fantastisk at modtage kasser med mad til de kommende 4-5 dage – inkl ALLE ingredienser. Netop fordi vi ikke skal bruge tid på at købe ind – og fordi de fleste opskrifter virkelig ikke tager ret lang tid, så er der også tid og overskud til at tage børnene med i køkkenet – og hvor er de dog stolte, når de får lov at præsentere aftenens ret for resten af familien, efter de har hjulpet med at lave det. Den første uge fik vi Kvikkassen, derefter Low Carb, og nu er vi gået i gang med Livretter – og jeg skal nok lige skrive nærmere om det hele senere – jeg kan afsløre så meget, at jeg allerede har fået omvendt flere veninder, efter vi er gået i gang 😀

ferie

Ferie! Jeg havde egentlig slet ikke nogle ting planlagt for bare en måned siden, men nu byder foråret på rejser til både Barcelona, Venedig og endda Nordkap – med hhv. veninder, min mand og helt alene – så jeg klager slet ikke – men glæder mig rigtig meget!

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Sjovt at du lige netop skriver det med at afmelde tv-abonnementet, for Sømanden foreslog faktisk, at vi gjorde det samme og supplerede Netflix med ViaPlay og TV2’s net-tvordring. Kunne da være, at vi skulle få det gjort 🙂

    • Vi har lææænge overvejet det, men vi har netop ikke gjort det pga sportsudsendelserne (eller – dsv. Mikkel er ikke gået med til at gøre det pga sportsudsendelserne 😀 ) – men det her er virkelig et perfekt kompromis. Til gengæld fandt vi så ud af, at det koster 500 kr i gebyr for at afmelde det – den havde jeg ikke lige set komme…

  • Jeg overvejer kraftigt om den fine Stine Goya kjole sksal klikkes hjem, men er lidt usikker på, om jeg skal have en small eller en x-small. Min fantastique kjole synes jeg i al fald er lidt stor i en small. Hvilken størrelse har du?

    • Den er virkelig også fin! Jeg var selv i tvivl men endte med at tage den i XS, og jeg tror ikke, den skulle have været større. Den skal jo helst sidde til, og jeg synes, den er ret gavmild ift hvad den skjuler, og hvad den fremhæver 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *