#PetitPodiumEvent – Karma Sushi – perfekte rammer til en venindeaften

_MG_5058Anbefaling og anmeldelse af Karma Sushi i København som både laver god mad og lækre cocktails.

Til vores PetitPodiumEvent for et par uger siden, havde vi teamet op med Karma Sushi i København, som inviterede alle vores bloggere på cocktails, enormt lækker sushi og god vin. Det gav rigtig god mening at holde eventet netop hos Karma Sushi, fordi de har restauranter flere steder rundt i landet, og det derfor også er relevant for de af vores læsere, som ikke er bosat her i København.

Jeg elsker at gå ud at spise, og det er faktisk noget af det, jeg prioriterer meget højt med mine veninde – og også med min mand, når vi en sjælden gang får passet børnene. Hvis jeg skal ud med mine veninder en weekend, så går vi gerne efter en restaurant, hvor der også er god stemning, loungemusik og mulighed for lækre cocktails, så vi kan blive siddende ved vores bord langt ud på aftenen, inden vi eventuelt fortsætter festen et sted, hvor vi kan danse til den lyse morgen.

Sådan et sted er Karma Sushi.

2015-02-07 21.04.13

Da vi kom, blev vi placeret i baren med noget nær verdens bedste cocktail (man går aldrig gal i byen med passionsfrugtcocktails 😀 ) og nogle forskellige snacks, indtil vores bord var klar. Vi blev bænket omkring et langbord, og så blev der ellers båret sushi ind i lange baner. Jeg er en forholdsvis habil sushispiser – ja faktisk har jeg i den gode sags tjeneste ofte ofret mig og har spist mig gennem de fleste sushimenuer i København for at kunne give et kvalificeret bud, når folk spørger mig til råds ift, hvad man dog skal vælge 😀 – og Karma Sushi ligger i min top tre over de bedst steder, jeg har prøvet her i Danmark.

karma4

2015-02-008

Sushien var flot pyntet (vigtigt plus i min bog), der var både gode klassikere og spændende nyheder – og det hele var lækkert anrettet, da det blev sat ind på bordet.

Nu var vi så rigeligt fyldt med cockatails i  maven (mere om det i et andet indlæg), men ellers havde det været oplagt at blive siddende og få en cocktail eller to efter maden. Der var nemlig rigtig god stemning, og det var tydeligt, at det var de planer, flere af de andre gæster havde.

Det er tilsyneladende ikke kun mine søde læsere, jeg lokker i fordærv med mine anbefalinger – mine veninder har i hvert fald allerede planer om, at vi snart skal derhen 😀 – så vi må se, om jeg ender på Karma Sushi i morgen, hvor jeg har en middagsaftale med en af dem 🙂

 Karma Sushi var samarbejdspartner på vores Petit Podium event.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *