Torsdagstip: sådan lærer du dit barn at tage skoen rigtig på

IMG_8710b

IMG_8702

Her er et tip til, hvordan du nemt kan lære dit barn, hvordan man kan se, hvilken sko, der hører til hvilken fod.

Jeg ved ikke, om det bare er mine børn, der kæmper med det problem, men hold nu op hvor har jeg brugt lang tid på at prøve at lære dem, hvordan de nemt kan se, hvilken sko der skal på hvilken fod. Min søn fattede den pludselig sidste sommer, men min datter tager konsekvent fejl og er nogen gange så stædig, at hun nægter at bytte dem om, når vi påpeger det 😀

Jeg har dog løst problemet på en hurtig og meget enkelt måde – tilmed til stor fornøjelse for min datter. Jeg har nemlig taget et af hendes klistermærker – i dette tilfælde Hello Kitty – og klippet det midt over. Den venstre halvdel har jeg sat i den venstre sko – og den højre halvdel i den højre sko. Nu er det ret nemt at se, hvordan skoene skal stå for at motivet på klistermærket bliver samlet.

Jeg synes jo også selv, det er ret enkelt at se, at snuderne skal vende ind mod hinanden og ikke væk fra hinanden – men det har det i hvert fald ikke været for mine børn – så dette tip er virkelig genialt, og det sparer os for en del tid (og skænderier) om morgenen, når vi netop har travlt med at  komme ud af døren.

De røde sneakers er fra New Balance, som du bl.a. kan finde et stort udvalg af hos Zalando lige her.

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

Zalando har opfordret en række bloggere til at deltage i en konkurrence, hvor man skal dele sine #zalandolifehacks – dvs. små tips og tricks, som kan spare dig tid i hverdagen. Indlægget er altså ikke sponsoreret – men er et bidrag til en konkurrence.

 

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *