Outfit med klassiske favoritter

029

022

042

Her er et outfit fra gemmerne, som jeg havde glemt alt om. Kjolen har virkelig været et kup – købt billigt på Trendsales – og jeg har brugt den SÅ meget – også gerne med en strik over, så den bare titter frem som en nederdel.

Jeg synes faktisk, jeg med tiden er blevet rigtig god til at købe færre ting, som til gengæld passer meget bedre til min stil, så jeg er sikker på, at jeg får dem brugt. Det er ikke nødvendigvis kun de mere dyre mærker, jeg holder mig til – men når jeg køber highstreet, så er det knapt så klassiske styles, fordi jeg godt er klar over, at de sjældent overlever mange sæsoner. Det udnytter jeg så til at skeje lidt mere ud på highstreet fronten – som fx denne hvide blazer fra H&M, hvor jeg var meget i tvivl om, om jeg ville kunne style den på ret mange forskellige måder.

Fidusen har underholdt mig på jobbet i dag – hun blev i går ringet hjem fra børnehaven pga opkast, men i dag er hun frisk og i hopla – så det er lidt begrænset, hvor meget man kan få arbejdet, når man samtidigt skal assistere med hulebygning, perleplader og playmobil 😉
Heldigvis tager min mand over senere, så jeg kan få indhentet det, jeg er bagud.

Kjole: by Malene Birger -.- Blazer: H&M -.- Halstørklæde: Zara -.- Støvler: The Last Conspiracy

 

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

1 Kommentar

  • Hvor er du fin!

    Åh, det kender jeg godt. Nåede at være på arbejde i 2,5 timer i dag, da vuggestuen ringede og bad mig hente D pga. noget maveonde. “Totalt i hopla”-dreng jeg fik med hjem. Ikke meget, der blev lavet i dag, og nu er jeg en træt sofakartoffel 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *