#PetitPodiumEvent – overnatning hos Scandic Copenhagen

Billede 07-02-15 14.11.56

Billede 07-02-15 14.12.09

Billede 07-02-15 14.11.10

Til vores Petit Podium event havde vi partnert op med Scandic Hoteller, som havde indkvarteret os på nogle af deres bedste hoteller beliggende centralt i København. Manja og jeg boede på Scandic Copenhagen lige ved Planetariet ved Søerne i København.

Det var en kæmpe luksus at kunne tjekke ind på et hotel velvidende, at jeg kunne sove hele natten uforstyrret – og især at jeg ikke blev vækket af børnene tidligt næste morgen (at jeg så i stedet blev vækket af Manja, er en helt anden sag 😀 ).

Der var et overdådigt badekar på værelset, så næste morgen, da vi havde spist lækker morgenmad i restauranten, og Manja var tjekket ud og taget mod lufthavnen, tog jeg mig et langt karbad, inden jeg ringede efter min mand, som kom og hentede mig sammen med børnene.

Vi boede på 15. etage lige ved søerne, og sikke en fantastisk udsigt – både om aftenen, hvor vi kunne se byens lys – men også næste morgen, hvor solen strålede over byens tage fra en skyfri himmel – goodmorning Copenhagen!

Det var jo ret beset unødvendigt med et hotelophold, når jeg selv bor i København 😀 men det har faktisk inspireret mig til at tage en Staycation med min mand snart – altså et hotelophold i ens nærområde – så vi kan få lidt kærestetid, uden at vi nødvendigvis behøver at rejse langt væk for at gøre det.

Jeg var særdeles positivt overrasket over hotellet – det var luksuriøst, masser af plads, en stor blød seng, god udsigt og virkelig god service fra de ansatte – ja jeg kom faktisk så meget i feriehumør, at jeg faktisk helt havde glemt, at jeg sagtens kunne drikke vand fra hanen 😀

Scandic Hoteller var partner på vores Petit Podium event – vi er glade for, at de havde lyst til at deltage i vores event.

 

 

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *