#PetitPodiumEvent – stylingkursus hos Beauty Academy CPH

052

058

064

066

068

081

084

Beauty Academy CPH tilbyder kurser, hvor man lære at style og lægge make-up – og hvem kan ikke godt have brug for at lære lidt tips og tricks omkring det?

Til vores Petit Podium event sidste weekend var vi inviteret hen til Beauty Academy CPH, som ligger centralt i indre København, hvor dygtige Malene Windekilde skulle undervise os de næste tre timer. Der blev serveret bobler, der var god musik i højtalerne – og så kom dygtige Chicalicious forbi med de smukkeste cupcakes, man overhovedet kan forestille sig, så vi i hvert fald ikke kom til at mangle noget undervejs!

Vi kom igennem et Ladies Night kursus – som er den ultimative start på en aften ude med veninderne – eller måske endda til en polterabend!
Make-up artisten guidede os trin for trin igennem, hvordan man lægger en god og festlig make-up. Hun tog og på skift op og viste på en af os, hvordan man skulle gøre – og derefter skulle vi selv forsøge – naturligvis med hjælp og vejledning (hvilket vi flittigt benyttede os af 😀 ).

Vi lærte at lægge foundation, markere kindben, tegne bryn op og naturligvis også at lave smukke smokey eyes – og til sidst blev vi undervist i at lave smukke krøller med et glattejern – noget jeg indtil nu i hvert fald ikke har mestret 😀

Vi lærte så mange gode tips – helt små ting, som lige at banke enden af din pudderbørste et par gange ned i bordet, så al pudderet ikke ligger alleryderst på børsten (og dermed også havner det samme sted på huden) – men også mere generelt som fx fif til, hvor man lægger sin blush for at få markeret kindbenene bedst muligt.

Flere af os stod med mobilen og tog billeder af de produkter, pensler og børster, vi brugte – så vi kunne gå hjem og bestille præcist de samme, så vi kan genskabe de ting, vi fik lært 😀

Stemningen var helt nede på jorden og MEGET afslappet – så alle turde at komme med både dumme og kloge spørgsmål – og vi gik alle derfra en del dygtigere – og meget smukkere!

De afholder flere forskellige slags af denne type kurser – fx kan man også komme med sin mødregruppe til et Yummy Mummy kursus – OG medbringe babyerne, hvor der i det tilstødende lokale er plads til, at de kan sove i ro og fred – og så kan man hygge sig sammen, mens man lærer en masse gode tips til styling specielt med fokus på, at det skal kunne være nemt og hurtigt i en travl hverdag.

yummum

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *