#PetitPodiumEvent – fantastisk pressedag for vores bloggere

yummum

I lørdags havde vi samlet alle vores bloggere fra Petit Podium til en pressedag i København, hvor der var fokus på – og information omkring – nogle af de tilbud, der findes i København, når der skal være fokus på MOR – uden børn.

Det var i sandhed en fantastisk dag, hvor vi fik lært hinanden at kende, og hvor vi blev forkælet ud over alle grænser.

Når man er blevet mor, er der sjældent tid til den helt store forkælelse – hverken i hverdagene eller weekenden – fordi man stort set altid sætter andre før sig selv.

Vi lagde ud med morgenmad på Designmuseum Danmark, som lige nu har en udstilling om Barnets Århundrede, hvor bObles har fået lov at være med og bl.a. har designet det mest fantastiske tumlemøbel som en limited edition.

Dernæst var det tid til frokost – som blev indtaget på Grill Grill Royal på Kongens Nytorv, hvorefter alle havde mulighed for at tage tilbage til deres hotelværelser og skifte til lidt festligere outfits. Vi var nemlig blevet indkvareret på Scandic Hoteller rundt om i København – ren luksus for mig, at jeg kunne nyde weekenden uden børn, selvom vi tilbragte den her i København.

Derefter mødtes vi hos Beauty Academy CPH, som havde stablet et Ladies Night kursus på benene, hvor vi blev undervist i at lægge lækker make-up, så vi senere var klar til en festlig aften ude i byen.

faelles

Derefter tog vi direkte videre til Cocktailkursus.dk som de næste to timer skulle undervise os i at lave cocktails – naturligvis mens vi fik lov at smage lystigt på dem undervejs 😀

Nu var vi efterhånden også meget sultne, så vi tog direkte ind til Karma Sushi i indre by, hvor vi blev bænket i baren til endnu en (fantastisk god) cocktail, mens de gjorde vores borde klar – og så var der ellers dømt sushi i lange baner!

De få rå – der stadigt kunne stå (ehrm 😀 ) tog til allersidst hen på Holmens Kanal til en afsluttende cocktail – og så tullede vi ellers hver især tilbage til vores store, bløde hotelsenge, hvor vi nød at kunne sove uforstyrret hele natten – og morgenen!

Jeg kommer til at uddybe de forskellige ting de kommende dage – jeg har dog først lige en kæmpe bunke billeder, jeg først skal have kigget igennem og redigeret 😀

del artiklen på FacebookDel på Facebook

1 Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *