Boganmeldelse: Ny udgave af barnets bog fra Anders Arhøj

arhoej

Anmeldelse af Barnets Bog - Anders Arhøj Lille - ting og sager om mig da jeg var lille

Anmeldelse af Barnets Bog - Anders Arhøj Lille - ting og sager om mig da jeg var lille

Anmeldelse af Barnets Bog - Anders Arhøj Lille - ting og sager om mig da jeg var lille

Anmeldelse af den nye udgave af Barnets Bog fra Anders Arhøj – Lille – ting og sager om mig da jeg var lille

Vi kender vist alle de helt klassiske “Barnets Bog” hvor man kan udfylde alverdens oplysninger om sine barn, mens de er små. Jeg havde én, da Trutten var helt lille, men jeg fik den aldrig rigtig udfyldt, og jeg havde helt opgivet den, da Fidusen blev født. Jeg tænkte, at jeg online har en ret god logbog over deres udvikling bl.a. via bloggen her, men også via en privat blog, jeg har ført til familie og venner.

Anders Arhøj, som mange af os kender som en virkelig dygtig keramiker, synes, det er en skam, at vi efterhånden kun lagrer de oplysninger i “skyen” – altså at alle de data kun ligger virtuelt, og at der ikke skal mere end et computernedbrud til, før vi har mistet det hele.

Han har derfor lavet en ny udgave af Barnets Bog – den hedder “Lille – ting og sager om mig da jeg var lille” og udkommer om en uge. Du kan dog allerede købe den på tilbud her – så sender de den til dig, så snart den udkommer.

Jeg har gået i folkeskole med Anders Arhøj, og har derfor løbende fulgt med i hans karriere – hvor han udover de famøse keramikspøgelser bl.a. også har stået for Olines finurlige univers på DRs hjemmeside – hvilket også skinner igennem på illustrationerne i denne bog.
Bogen kommer i en smukt illustreret æske, som udover bogen indeholder en lille æske til fx mælketænder, en hårtot osv. – et flot og farverigt målebånd samt en sød lille uro.

Det er virkelig et æstetisk flot alternativ til Barnets Bog – og en oplagt barselsgave, fordi den er ekstra luksuriøs og fin.

Den koster normalt 250 kr, men lige nu kan du finde den her til 212 kr.

 

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Smart med en hel kasse til at have tingene i! Min Baby record book er allerede (min datter er knap 9 måneder) flere cm tyk, fordi jeg har sat fotos og andre minder ind + gemt en avis fra den dag hun blev født.

  • Hvor er den fin! Sådan nogle bør jeg da købe til tvillingerne – eller måske burde jeg starte med at få udfyldt den jeg købte til storebror for snart 4 år siden…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *