Pretty preppy outfit – og noget om at være alene med syge børn

 

014

015

045

012

Min mand er væk hele denne uge – faktisk som udsending for min blog. Han er på en pressetur i Frankrig med fokus på ski og familie, og da jeg ikke selv havde mulighed for at tage med, fordi vi i weekenden har et stort event for vores bloggere på Petit Podium, sendte jeg ham af sted i stedet.

Jeg har faktisk glædet mig helt vildt til at være alene med børnene i denne uge. Jeg synes, man er sammen på en helt anden måde – og selvom det er hverdag, så ER der altså ekstra hygge, når farmand ikke er hjemme 😉

MEN – Fidusen vågnede i nat og kastede op overalt, og der er altså ret stor forskel på at være alene hjemme med børn – til at være alene hjemme med syge børn. Men hun blev pakket ned i klapvognen, da vi fulgte Trutten i børnehave her til morgen. Han var heldigvis ikke misundelig over, at hun skulle være hjemme, fordi sneen væltede ned her i København. Og nu ligger hun på sofaen med en dyne og en Barbie-film, og så har jeg kastet mig over arbejdet. Det sjove er, at selvom jeg både skal aflevere og hente, når min mand er ude at rejse – og mine arbejdsdage derfor er kortere – så ender jeg altid med at få lavet meget mere, fordi jeg typisk sidder og arbejder hele aftenen, når jeg alligevel er alene hjemme – hvis man tilsætter et stykke kage, et glas rødvin eller en skål slik, så er det slet ikke så dårligt endda 😀

Outfittet her er fra sidste weekend – jeg har slet ikke nået at få det delt på bloggen i sidste uge – og nu er København igen dækket af sne, så nu er det på med vinterstøvlerne igen – øv!

Strik: Ralph Lauren -.- Lædernederdel: Too Good To Be Basic -.- Sko: Maruti -.- Solbriller: Ray Ban – på tilbud her

 

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Jeg kender godt til det med at man får lavet mere, når man er alene. Opvasken forsvinder også hurtigere, når man ikke har forhåbninger om, at andre klarer den 🙂 En enkelt uge er fin, men jeg er lidt spændt på, hvordan det skal gå, når jeg fra i morgen er alene med ungerne i tre uger. Det er længe.

  • Syge børn trækker virkelig tænder ud! Jeg har et par gned syntes det var helt fuldstændigt uoverskueligt med syge børn. Til gengæld har vi også en irriterende tendens herhjemme til, at husbonden og jeg også ryger ned samtidig med drengene. Det er bare SÅ dårligt planlagt :O

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *