Fidusens favoritoutfit fra juledagene

108

149

195

197

201

028

Dette er Fidusens absolutte favoritoutfit her fra juledagene. Jeg kan drømme nok så  meget om at putte hende i fine, pudderfarvede kjole til en mindre formue – men det, der hitter, er åbenbart en Frozen-bluse til 70 kr og en nederdel fra H&M til samme pris 😀

Jeg er, som de fleste faste læsere af bloggen vist også ved, faktisk indædt modstander af tøj med diverse Disneymotiver. Jeg synes ganske enkelt ikke, det er pænt, og jeg har derfor altid begrænset det til strømper og undertøj, hvilket børnene fint har accepteret. Denne trøje faldt jeg dog for, da jeg tidligere på måneden var i Skotland, hvor jeg så den i Primark – netop fordi den ikke er en af de der typiske trøjer med et Disneyprint.

Jeg elsker, at Olafs næse stikker ud fra trøjen – og det samme med knapperne – og så er den jo blå- og hvidstribet, hvilket altid er en sikker favorit hos mig 😉

Det er et sæt med vaskeægte mønstermix, for hun har brugt det med sine flotte nye, prikkede støvler fra Rainbow & Snow – og jeg synes faktisk sagtens, at det kan gå med striber på begge led og masser af prikker. Sød ser hun i hvert fald ud – min store, lille Fidus.

 

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Hvor er hun fin 😀 Ja man kan nogle gange undre sig over de ting som hitter helt vildt hos sådan nogle små “damer”, men ingen tvivl om at Frost trumfer alt andet herhjemme 😉

  • Jeg eeeelsker den bluse, ville virkelig ønske at jeg kan få sådan en til fisen. Jeg har nemlig også valgt at disneyfigurer hører til nattøj, undertøj og strømper. Dog har jeg bøjet mig ift et par t shirts med frost

  • Fidusen er og bliver bedårende. Jeg forstår virkelig godt, at hendes lille (Disney)hjerte banker ekstra meget, når hun bliver iført Olaf og strut i bedste stil. Hun er så søøøød! Og helt ærligt, nu finder jeg (igen) mig selv spekulere på, hvorvidt begge dele fås i min størrelse, og om det ville være sødt til mig – eller fuldstændigt kikset? Jeg hælder nok mest til det sidste. 😉 Glædelig jul og godt nytår til jer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *