Skulle man mon købe en lille ekstra julegave til børnene?

De smukkeste snekugler med lys og glimmer fra Djeco

Jeg har SÅ længe været forelsket i disse fantastisk smukke snekugler fra Djeco, og både Trutten og Fidusen har også betaget, fascineret og forelsket studeret dem, når vi har været i butikker, hvor man kunne købe dem.

Når man tænder dem, drysser sneen rundt inde i kuglen, og lyset i kuglen skifter mellem forskellige fine farver – og der er en timer, så den automatisk slukker, og man derfor kan bruge den som natlampe.

Jeg havde egentlig besluttet mig for, at de skulle have dem til deres nye værelser, når vi forhåbentlig i starten af det nye år finder vores drømmehus – men de seneste par dage er jeg stødt på de fine snekugler overalt, og i dag hvor jeg modtager en mail om, at nu er de igen på lager, så føler jeg mig virkelig fristet over evne 😀

Så skulle man mon liiiiiiiige købe en lillebitte ekstra julegave her i sidste øjeblik? 😉

Du finder snekuglerne lige her.

 

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *