En weekend fuld af familiehygge

078

094

WP_20141206_11_36_56_Pro-001

WP_20141206_11_47_01_Pro

WP_20141206_11_50_53_Pro

WP_20141206_14_55_31_Pro

WP_20141206_14_56_46_Pro

WP_20141206_16_44_58_Pro

WP_20141206_17_08_32_Pro-001

WP_20141206_18_57_20_Pro

WP_20141206_19_12_58_Pro-001

Julekalenderne har stort set overtaget bloggen lige pt, og det er egentlig ikke meningen, at alle mine normale blogindlæg skal udgå af den grund, men vi  har haft et par meget pressede uger, hvilket også sætter sit præg på bloggen.

Vi havde derfor også sat hele sidste weekend af til familiehygge af den allerbedste, mest afslappende slags. Få, men gode planer var blevet prioriteret, og det var tiltrængt oven på et par uger, der i den grad har tæret på både kræfter og de gode humør.

Fidusen har været gennem nogle undersøgelser på hospitalet, som hun klarede til UG, men som trods alt har krævet flere dage på hospitalet, fuld narkose og et par meget bekymrede forældre, som stadigt går og venter på svar.

Vi har været til møde i banken vedrørende huskøb, og selvom mødet på alle mulige måder gik, som vi håbede og ønskede, så har det været noget, vi har tænkt meget over på forhånd.

I det hele taget har der bare været mange af de ting, som fylder på den unødvendige måde, hvor man en gang i mellem bare har lyst til at trække stikket til omverdenen, så man slipper for at skulle beskæftige sig med det.

Så vi havde sat weekenden af til at få fyldt op på hyggekontoen – ud  med alt det negative og ind med alt det positive!

sushi

Fredag eftermiddag kom vi ned i gear – vi spillede spil, lagde puslespil og spiste børnene af med risengrød, inden min mand og jeg bestilte rigelige mængder sushi, åbnede en flaske champagne og skålede på, at vi havde klaret og gennem ugen.

Lørdag formiddag var vi inviteret i Tivoli for at teste en ny app med Microsoft Lumia 830 – Kids Story Builder hedder den. Det er en app, hvor man helt enkelt kan sætte sine billeder sammen til en video, hvor man nemt kan indtale lyd, indsætte tekst osv. Vi fik til opgave at tage billeder i Tivoli, så vi kunne lave en hyggelig julehilsen – og det er vist en af de opgaver, man gerne takker ja til 😉

Vi havde simpelthen den mest fantastiske dag alle 4 – vi spiste æbleskiver med søde Signe og hendes dejlige familie og Mette og hendes skønne søn – og ellers slog vi os bare løs og fik prøvet stort set alt i parken 😀

Jeg havde faktisk lavet den fineste videojulehilsen vha app’en, men jeg kan simpelthen ikke få den lagt ind på bloggen, så nu får du de enkelte billeder i stedet 😀

Søndag stod først på huskiggeri, hvorefter vi spiste frokost hos et vennepar, som faktisk udspringer fra min første mødregruppe med Trutten. Vi har holdt sammen lige siden, og efterfølgende er der kommet to ekstra børn til, og vores mænd er også kommet med i pakken. Det er dejligt med de venskaber, hvor hele familien får lige meget ud af det.

Det var simpelthen sådan en skøn weekend – og denne weekend tegner til at blive lige så rar – vi har nemlig kun én ting på programmet: JULEHYGGE! Vi skal fælde juletræ, lave juleknas og bage småkager – GOD WEEKEND 🙂

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *