10. december – vind for 1.500 kr julechokolade fra Hotel Chocolat

008

hotelchocolat14

I dag kan du vinde for 1.500 kr luksus julechokolade fra Hotel Chocolat.

Den heldige vinder er nu fundet – det blev Katrine, der også har fået direkte besked via mail – stort tillykke 🙂

Hotel Chocolat er en indbydende og hyggelig lille chokoladeforretning i hjertet af København, hvor du både kan nyde deres delikatesser i butikken, men også kan forsyne dig af deres store udvalg til værtindegaver, forkælelse til dig selv eller måske en, du holder af.

Hvis du ikke kommer i nærheden af København, kan alle herlighederne også findes i deres online webshop her.

Hotel Chocolat er kvalitetetschokolade, hvor der er kræset for fremstillingen, og de gode råvarer er i højsædet. Derudover er de særdeles kreative og har fx både en Halloweenkollektion og en julekollektionen.

Og det er lækkerier fra julekollektionen, der er i spil i denne kalenderlåge, hvor du kan vinde chokolade fra julekollektionen for hele 1500 kr – så burde der være nok til både dig selv, gæsterne og måske endda en sød værtindegave her i juledagene 😉

Om julekollektionen står der:

Der er lagt op til en luksuriøs jul, når britiske Hotel Chocolat pakker den fortryllende julekollektion op i år.
Træd ind i et juleeventyr og mød traditionsrige karakterer som den klassiske chokoladejulekalender i en delikat fortolkning og højtelskede juleæsker med fyldte chokolader.
Fornyelse fryder selv på traditioner og Hotel Chocolat imponerer igen i år med julens flotteste dekorationer, der tilmed er lige til at spise. Pynt op med en krans fyldt med chokoladelykke og et magisk juletræ med lag af saltkaramel og knasende feuilletine, der stråler med dekorationer af julekugler i trøffel.

Du kan nok se, at du er nødt til at vinde dagens konkurrence? 😉

For at deltage gør du følgende:
1. Læg en kommentar til indlægget her med en sød julehilsen.2. Tryk på FB knappen nederst i indlægget her, så du synes godt om indlægget – eller hop ind på bloglovin her og tryk på det fine hjerte ved dette indlæg.

Sidste chance for at deltage er den 16. december kl 22, hvorefter jeg udtrækker en vinder, der får direkte besked og offentliggøres i dette indlæg.

Bemærk venligst, at præmien består af forskelligt chokolade for ca. 1.500 kr og altså ikke nødvendigvis lige præcist de ting, der er på billederne her i indlægget.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *