9. dec – vind et gavekort på 1500 kr til Henny and My samt rabatkode til alle

Opdateret for nylig56

I dag er der lækkerier til DIG på spil i julekalenderen, hvor du  kan vinde et gavekort på 1500 kr til Henny and My så du kan shoppe tøj, smykker, sko og creme – og så er der også en rabatkode til alle læsere af bloggen.

Den heldige vinder er nu fundet ved tilfældig lodtrækning og blev: Maria Franck. Hun har også fået direkte besked via mail.

Henny and My er i løbet af det sidste års tid blevet en af mine favoritter, når jeg skal shoppe lækre ting til mig selv på nettet. De har et lækkert håndplukket udvalg af virkelig mange favoritmærker, og jeg er også blevet introduceret til nye favoritter gennem dem, fordi de har et så stilsikkert udvalg, som virkelig matcher min egen smag på bedste vis. De har velvalgte, gode mærker, der ikke spænder alt for bredt, men hvor jeg med garanti tør love, at du sagtens kan finde noget at forelske dig i.

Begrænsningens kunst er svær netop her, og det har bestemt ikke været nogen let opgave at udvælge mine favoritter fra Henny and My. Rudolph Care, Stine Goya, Aiayu, Baum und Pferdgarten, Kokoon, Pønt Duality, The Last Conspiracy og ikke mindst MyMy Copenhagen, der laver lækre luksuriøse accessories, og som bliver designet af Marianne Kruse, der også er kvinden bag Henny and My.

Der er som sagt en heldig vinder, der løber af med et gavekort på 1.500 kr – men I andre bliver bestemt ikke snydt.

Henny and My har nemlig lavet en rabatkode specielt til mine læsere – hvis du køber for 1000 kr, får du nemlig 250 kr i rabat, når du bruger koden FASHIONBABY – koden er gyldig indtil mandag den 15. december 2014.

For at deltage i konkurrencen, skal du lægge en kommentar til dette indlæg her på bloggen, hvor du linker til en af de ting fra Henny and My, du vil bruge dit gavekort på, hvis du vinder dagens give-away – jeg ved godt, det ikke er helt let at bestemme sig 😀

Hvis du kigger med fra en smartphone, kan du bare skrive navnet på produktet i kommentaren, da jeg godt ved, det ikke er let at linke derfra.

Jeg kan også varmt anbefale dig at følge Henny and My på Facebook lige her – hvis du kan lide deres udvalg, kan du ikke undgå at blive inspireret derinde.

Sidste chance for at deltage er den 15. december kl 22, hvorefter jeg tilfældigt udtrækker en vinder, der får direkte besked – held og lykke 🙂

 

Sort skuldertaske fra MyMy Copenhagen -.- Oversize strik med tern fra Aiayu -.- Guldarmbånd fra Pønt Duality -.- Ansigtsolie fra Rudolph Care  -.- Støvler fra The Last Conspiracy -.- Stiletter fra Yvonne Koné -.- Ballerinaer fra ATP -.- Tine Lindhard øreringe

 

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *