8. dec – vind lækre chokolader fra Ferrero Collection

052

053

I dag kan du vinde lækker juleforkælelse fra Ferrero Collection til dig og en du holder af.

Der er nu fundet en vinder ved tilfældig lodtrækning – den heldige blev Stine Beændholt – hun har også fået direkte besked via mail.

I julemåneden må man gerne skeje lidt ekstra ud med de søde sager – ja faktisk er det vist nærmest obligatorisk, og det er personligt en af mine favoritting ved december måned.

Derfor er jeg også glad for at kunne udlodde netop lækre søde sager i dagens kalenderlåge i samarbejde med Ferrero Rocher, hvor du kan vinde 2 æsker Ferrero Collection. En til dig og en som en sød værtindegave – eller måske to til dig, hvis du når at smage på dem, inden du får foræret den ene væk 😉

Ferrero Collection er en nydelse for alle sanser! Æsken byder på tre forskellige varianter af de knasende sprøde chokolade-kugler med forskelligt cremet fyld, som taler til enhver chokoladesmag. Op til jul er de smukke kugler oplagte til værtindegaven, mandelgaven eller som fin pynt på julebordet – eller spiselig udsmykning til juletræet 😀

Om æsken står der følgende:

Ferrero Rocher er en kombination af cremet chokolade, hele hasselnødder og en let, sprød vaffel dækket af mælkechokolade og hasselnøddestykker. Ferrero Rondnoir er den mørke praline, som tager dig på en sanselig rejse gennem sprød vaffel og fint, mørkt chokoladeovertræk mod en kerne af chokoladeovertrukket hasselnød. Raffaello består af en mandel omgivet af herlig kokoscreme og et tyndt lag vaffel dækket af lækre kokosflager.
De 32 fine chokolade-kugler emmer af julestemning og kan derfor også gøre glæde som et anderledes og sjovt indslag i juleopdækningen – med den ekstra bonus, at de kan spises.

Du kan som sagt vinde to æsker – og for at være med i lodtrækningen er der ikke så mange dikkedarer. Du lægger bare en julehilsen her til indlægget, og så krydser du fingre.
Sidste chance for at deltage er den 14. december kl 22, hvorefter jeg udtrækker den heldige sukkergris, der får direkte besked og offentliggøres her i indlægget – HELD OG LYKKE! 🙂

Konkurrencen bringes i samarbejde med Ferrero Rocher

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *