6. dec Vind LEGO Friends og LEGO politistation til i alt 1800 kr

I dagens julekonkurrence kan du vinde gode julegave til børnene nemlig LEGO Friends og en LEGO politistation.

Konkurrencen er nu slut – de to heldige vindere blev Kaja og Luise Pedersen – de har også begge fået direkte besked via mail.

I dagens kalenderlåge udlodder jeg i samarbejde med LEGO noget af det mine egne børn ønsker sig allermest – nemlig LEGO Friends og en LEGO politistation.

Selvom der i årenes løb er opfundet en masse fantastik og genialt legetøj, så formår LEGO stadigt at snige sig ind i toppen af de fleste børns ønskesedler, og det er bestemt ikke uden grund. Vores børn har brugt utallige timer i selskab med deres samling af LEGO, og selv mit LEGO, fra da jeg var lille, bliver også flittig brugt, og det er altså ikke ret meget andet af mit legetøj, der har overlevet så mange år og så mange timers leg.

Noget af det fantastiske ved LEGO er også den måde, hvorpå børnene udvikler sig og lærer gennem legen med LEGO.

De kan fx lege egne historier ud, herunder tidligere og fremtidige scenarier. De kan lege i “første person” eller “anden person”. De kan opleve, hvordan det føles at være en anden person. De kan lege ting, som de ikke kan i virkeligheden. De kan lære fra andre børns og forældres reaktioner, og få dem et trygt sted at eksperimentere.

Gennem lege lærer de desuden at gå på kompromis, at samarbejde og at forhandle, når de skal finde ud af, hvad de skal lege, hvem der skal have hvilke roller, hvordan legen skal tilrettelægges, og hvem der skal gøre hvad.

Man tænker ikke lige over det, når de sidder og bygger med klodser – men det er virkelig mange erfaringer, de kan gøre sig gennem netop legen med LEGO.

I dagens låge er der to præmier – en politistation og et indkøbscenter fra LEGO Friends.

legofriends

Om indkøbscenteret står der følgende:

Tag på shoppingtur med pigerne i Heartlake butikscenter! Stephanie og Emma kører derhen i deres nye cabriolet for at se på tøj. Prøv tøj i sportsbutikken, og prøv en kjole i brudebutikken. Tag hen på madtorvet bagefter, og køb pizza, før I mødes med Sophie til lidt velfortjent afslapning i skønhedssalonen. Tag nogle venindebilleder i fotoautomaten, og gå så catwalk til dj’ens fede musik i velgørenheds-modeshowet til fordel for jungledyrs velfærd. Pyha, sikke en dag! Indeholder fire minidukkefiguer: Stephanie, Emma, Sophie og Julian samt Emmas hund, Lady.

Det opfylder vist stort set enhver piges vildeste drømme, og Fidusen har sat op til flere krydser ved det på sin ønskeseddel. Normalprisen er 899 kr, men lige nu kan du faktisk købe det her til 649 kr.

legopoliti

Politistationen er vist ønskegaven for både mange drenge men også mange piger (i hvert fald Fidusen 😀 ) – om den skriver LEGO selv følgende:

Slå alarm! Kranbilen har flået fængselsvinduet ud med sin gribekrog og kæde, og nu flygter fangen! En anden fange ved at stikke af gennem taglemmen, mens en anden har gravet en hemmelig flugtrute gennem toiletterne. Der er ingen tid at spilde! Stig til vejrs i politihelikopteren, find de undslupne fanger, og jagt dem i politibilen og på politimotorcyklen, før det lykkes dem at forsvinde. Indeholder syv minifigurer med tilbehør: fire politibetjente (tre mænd og en dame) og tre forbrydere.

Normalprisen er også 899 kr, men lige nu kan du købe den på tilbud her til 599 kr.

Som sagt udlodder jeg både et indkøbscenter og en politistation i samarbejde med LEGO – det vil efter min mening være nogle af de mest fantastiske julegaver, man kan give sit barn i år.

For at deltage skal du blot gøre følgende: (og husk nu venligst det hele – ellers er du ikke med i lodtrækningen)

1. Lægge en besked her på bloggen, hvor du skriver, om du helst vil vinde indkøbscenteret eller politistationen.

2. Følge mig på Facebook her – eller på Bloglovin her

3. Give dette indlæg et like via FB knappen nederst – eller inde på bloglovin.

Sidste chance for at deltage er den 12. december kl 22, hvorefter jeg udtrækker de to heldige vindere, der får direkte besked og offentliggøres her i indlægget.

Held og lykke! 🙂

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *