5. dec – vind en gave til manden der har alt – en eCool til 1.995 kr

I dagens julekalender kan du vinde den perfekte gave, til manden der har alt – nemlig en eCool.

Da jeg spurgte på Facebook, hvilke præmier I godt kunne tænke jer i julekalenderen, var der overraskende mange af jer, der efterspurgte gaver til mændene i jeres liv, og derfor tog jeg også fat i eCool, som efter min mening har det bedste bud på en gave til manden, der har alt.

eCool er en jord-øl-køler med det mundrette motto “red verden, én jordkold øl af gangen” 😀

Du graver den ganske enkelt ned i jorden og påfylder dåseøl – 24 stk kan der være – og så ligger de nede under jorden, dejligt kolde helt uden brug af strøm eller anden elektronik. Når man er øltørstig, drejer man på håndtaget og så kommer der en øl op – kølig og drikkeklar.

ecool

Jeg ELSKER konceptet, og jeg synes, det er den oplagte gave til en mand, som min far. Han køber selv de ting, han har brug for – så hele fidusen er finde frem til noget, han slet ikke vidste, han havde brug for 😉

Jeg ville forfærdelig gerne have vist nogle billeder af den i aktion, men det er ganske enkelt for koldt at grave den ned lige nu. Det er dog ikke for koldt at bruge den, for den er nemlig frostsikret.
Til gengæld kan du klikke dig ind på deres hjemmeside her – for at se den i aktion – så er det lidt nemmere at forstå, hvad det er, der gør den så genial 😉

eCool er opfundet og produceret af 4 personer på Mors, hvor alle dele også fremstille og samles – og jeg ved, at de allerede har rivende travlt med at få lavet ordre til julegaver rundt omkring i landet.

Som sagt udlodder eCool her i denne låge en af deres geniale øl-kølere til en værdi af 1.995 kr – for at deltage, skal du hoppe ind på min Facebook side her – så finder du opslaget omkring denne præmie, liker selve opslaget og skriver en sød kommentar til opslaget på Facebook.

Denne konkurrence foregår altså i dag på Facebook, hvor jeg også kan anbefale dig at følge eCool på deres side hermin Facebookside, hvor du skal deltage, finder du her.

Sidste chance for at deltage er den 11. december 2014 kl 22, hvorefter jeg tilfældigt udtrækker en vinder, der får direkte besked og offentliggøres her i indlægget – held og lykke 🙂

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *