Det sørme, det sandt, december – Julekalender hos It’s Fashion, Baby!

jul

Jeg har simpelthen sådan glædet mig til at sætte min julekalender i gang her på bloggen.
Det er 4. år i træk, jeg laver en julekalender for mine søde læsere – men det er første gang, jeg laver det helt for mig selv – og jeg er selvsagt både stolt og nervøs over at skulle udlodde 24 helt fantastiske præmier fra i dag og frem til juleaften.

Jeg er gået sammen med nogle af mine absolutte favoritmærker og webshops – og jeg lover, at der kommer til at være noget til både mor, far og børn – og der vil være lækkert tøj, luksuriøse chokolader, gode vine, kreativt legetøj, smukke ting til boligen, elektroniske vidundere, flotte sko, transportmidler af forskellige slags og ikke mindst en rejse til udlandet!

Jeg åbner en ny låge hver dag, hvor præmien og min samarbejdspartner vil blive præsenteret for jer sammen med en lille vejledning til, hvad man skal gøre for at deltage i dagens konkurrence. Hver låge vil være åben en hel uge, så selvom du går en travl december i møde, så burde der være en chance for, at du kan nå at deltage.

Kig endelig forbi i aften, hvor jeg åbner op for den allerførste låge 🙂

Jeg har, som bekendt, tilbragt de seneste dage i Edinburgh sammen med Acer, hvor jeg kom hjem sent i går aftes. Samtidigt går jeg en noget turbulent uge i møde sammen med familien, så det har været meget kærkomment med julehyggen, der startede med vores frække drillenisser og kalendergaver i morges. Der er næsten ikke noget, der ikke kan kureres med julehygge, nissefis og chokoladejulekalendere 😉

Jeg elsker jul og december – og jeg glæder mig virkelig rigtig meget til at hygge og forkæle jer alle her på bloggen hver dag indtil juleaften..

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *