Rabatkode til en færdiglavet pakkekalender til MOR

Færdiglavet pakkekalender til kvinder mænd og børn

Færdiglavet pakkekalender til kvinder mænd og børn
I indlægget kommer en rabatkode til en færdiglavet pakkekalender.

De fleste mødre suser rundt i ugerne op til december for at få deres børns pakkekalendere færdige i god tid (eller – bare færdige i det hele taget 😀 ), og er der mon nogen, der tænker på at forkæle hende, når december kommer?

Det er der i hvert fald ikke herhjemme, kan jeg godt afsløre. Haha altså min mand er sød på mange punkter, men det her er ikke han stærkeste side 😉 Så jeg har selv købt mig en julekalender, men der er jo ikke så meget sjov i at købe sin egen pakkekalender, fordi det bedste jo netop er overraskelserne. Derfor er pakkekalender.dk også et ganske genialt koncept, hvis du spørger mig.

De har færdiglavede pakkekalendere til både børn og voksne, og det er nok ikke uden grund, at pakkekalenderen til kvinder er deres mest solgte – netop fordi man så passende kan købe den til sig selv, hvis man er den eneste i familien, der sørger for den slags – eller så ens mand kan købe den til en, hvis han er den opmærksomme type, der godt kan se, at selv en voksen kan blive barnlig begejstret for en pakkekalender 😀

Der er lidt forskellige slags pakkekalendere at vælge mellem – en til kvinder, en til den søde tand, en til de fine smagsløg og ikke mindst en luksusudgave til kvinder, hvis man virkelig går all ind.

Der er faktisk også en til mænd – og en til bedsteforældre, hvis du lige pludselig beslutter dig for at forsøde deres december.

Du finder en oversigt over dem alle gennem dette link.

pakkekalender

Jeg vil ikke afsløre for meget af indholdet i gaverne (du kan selv se en fuldstændig indholdsoversigt inde på hjemmesiden, inden du køber) – men der er luksusthe fra Perchs, chokoladetrøfler, manicure-sæt og andre ting i den stil.

Jeg glæder mig i hvert fald helt vildt til at stå op til en gave hver dag i december – jeg tror aldrig rigtigt, jeg bliver for stor til den slags 😛

Jeg har også tidligere haft en pakkekalender til den søde tand – og det var voldsomt lækre ting, der var i pakkerne. Store poser i god kvalitet, så vi havde rigeligt med lækre sager i juledagene.

Fælles for tingene i alle pakkekalenderne er, at det altså er “ordentlige” ting i god kvalitet – og det synes jeg, der er ret afgørende ved en pakkekalender – ellers er det bedre bare at nøjes med kalendergaver om søndagen i stedet.

Priserne for pakkekalenderne til voksne er 599 kr og pakkekalenderne til børn koster 399 kr – og så kommer alle pakkerne til de voksne indpakket og nummereret, så man stort set ikke selv skal foretage sig andet end at kvittere for modtagelsen hos postbuddet 😉
Pakkerne til børnene er ikke pakket ind, da mange familier har deres helt egne traditioner ift indpakning og den måde, børnene får gaverne på – det kan dog tilkøbes.

Jeg har som sagt fået lov at dele en rabatkode, som gælder i to dage – den hedder FASHIONBABY10 og giver 10% på alle pakkekalendere på siden.

Og så kan du jo passende tippe din mand om rabatkoden og på den måde give ham et vink med en vognstang 😉

Indlægget bringes i samarbejde med Pakkekalender.dk – men da vi allerede for et par år siden har afprøvet konceptet, kan jeg fuldt ud stå inde for min anbefaling

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *