Flotte masker til maskebal

Flotte masker online til temafest med maskebal eller maskerade

009

Flotte masker online til temafest med maskebal eller maskerade

Flotte masker online til temafest med maskebal eller maskerade

Jeg var som nævnt til maskebal i weekenden – og sikke en oplevelse!

Det var obligatorisk at bære maske, og jeg har altid drømt om at komme med til et vaskeægte maskebal, så det var rart at være helt sikker på, at man ikke var den eneste, der dukkede op med maske på 😉

Der er et kæmpe udvalg af masker både på nettet og i fysiske butikker, men jeg havde en helt bestemt idé om, hvordan min skulle se ud, og jeg var derfor ret målrettet i min søgen. Jeg fandt et ret stort udvalg lige her.

Generelt vil jeg faktisk anbefale dig at prøve maskerne først, hvis du har mulighed for det. Vi endte med at måtte bytte masker internt, så jeg fik en helt anden på, end jeg først havde planlagt, fordi var kæmpe forskel på, hvor godt de sad på os alt afhængig af vores ansigtsform – og så ER der altså tydelig forskel på kvaliteten alt afhængig af prisen, især også ift hvor godt de sidder!

Den fine lyserøde champagne fik jeg forleden i en pressegave fra Lidl – de er nemlig begyndt at føre gode vine og champagner – og den var helt perfekt til sådan en aften med veninderne, når man går og gør sig klar til fest sammen.

Jeg vender tilbage en af de næste dage med lidt flere billeder og info omkring både event og outfit – det var virkelig en skøn aften og en stor oplevelse 🙂

del artiklen på FacebookDel på Facebook

1 Kommentar

  • Hej Lisbeth. 🙂 du har ikke tilfældigvis stadig maskerne og ønsker at sælge, vel? 🙂
    Mvh Michelle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *