Vind det sjoveste og fineste spil med Bamse (uden kylling)

 

Find Bamse er et sjovt spil til små børn. Her er test og anmeldelse.

Find Bamse er et sjovt spil til små børn. Her er test og anmeldelse.

Find Bamse er et sjovt spil til små børn. Her er test og anmeldelse. Find Bamse er et sjovt spil til små børn. Her er test og anmeldelse.

Konkurrence og give-away med det sjoveste børnespil med Bamse fra Bamses Billedbog fra Krea samt en anmeldelse af spillet.

OBS: DE HELDIGE VINDERE ER FUNDET VED LODTRÆKNING OG DET BLEV: SUSSIE JOHANNE, KARINA OG DORTE SAND. ALLE VINDERE HAR FÅET DIREKTE BESKED – STORT TILLYKKE 🙂

Trutten og Fidusen har været så heldige at få lov at teste dette “Find Bamse” spil fra Krea, som er beregnet til børn i alderen 1-5 år. Trutten er 5½ og Fidusen er 3½, så de rammer lige i målgruppen begge to.

Spillet indeholder en Bamse-figur i plastic, og et sæt kort med motiver af forskellige almindelige ting i hjemmet som fx en kost, en blomstervase, et vindue osv. Der er lidt forskellige måder at spille det på alt afhængigt af barnets alder. Fidusen lagde ud – og med hende fandt jeg tre af kortene frem, og så skulle jeg gemme Bamse i nærheden af én af de ting, der var afbilledet på de tre kort, mens hun lukkede øjnene.

Derefter gik hun på jagt efter Bamse – og han er en sjov én ham Bamse – han har nemlig frygtelig svært ved at tie stille, når han leger gemmeleg (det er faktisk præcist det samme med Fidusen – hun kan heller aldrig dy sig for at råbe kukkuk, når vi leger gemmeleg herhjemme 😀 ). Med jævne mellemrum kommer der derfor små udråb fra figuren som fx “Kuk kuk – jeg er lige her” “Juhuuu kan du finde mig” – og det hjælper en smule, når barnet skal finde frem til ham.

Trutten er lidt ældre, og derfor kastede vi os i stedet over den mere avancerede udgave af spillet – nemlig en slags skattejagt. Han startede, som Fidusen, med tre forskellige kort – han skulle derefter finde næste kort ved én af de tre ting, der var vist på kortene. Det næste kort viser så stedet, hvor han kan finde endnu et kort – og sådan fortsætter det, indtil Bamse gemmer sig det sidste sted.

Vi har faktisk spillet spillet en del gange den sidste uge, og både Trutten og Fidusen har foreslået at spille det gentagne gange. Vi elsker at spille med børnene, og fordelen ved “Find Bamse” er klart, at det er så nemt at gå til – der skal ikke arrangeres en masse, før man kan gå i gang- og Fidusen som endnu ikke helt er stor nok til at koncentrere sig i længere tid om et brætspil (i hvert fald ikke nogle af dem, vi har forsøgt os med), kan sagtens være med her –  med de helt små børn kan man jo lege det uden kort og så bare gå efter lyden, når Bamse ligger og kalder. Derudover er børnene vilde med det interaktive element – og på en eller anden måde er det jo en skæg kombination mellem et brætspil og en gemmeleg.

Spillet koster 169 kr og kan købes hos de fleste legetøjsforhandlere – og så kommer det i en rigtig fin æske, som virkelig gør det oplagt som en god gaveidé.

Jeg har som sagt fået lov at udlodde 3 spil i en give-away her på bloggen – så nu er der en chance for at vinde en rigtig god julegave til en sød lille én, du har kær.

For at deltage i konkurrencen, skal du blog lægge en kommentar her til indlægget (altså IKKE på FB) og skrive, hvem der mon skal have spillet, hvis du er én af de tre heldige vindere. Jeg vil også blive rigtig glad, hvis du liker dette indlæg på bloglovin, eller via Facebook med knappen nederst i indlægget – men det er intet krav 🙂

Sidste chance for at deltage er torsdag den 6. november kl 22, hvorefter jeg tilfældigt udtrækker 3 heldige vindere, der får direkte besked og offentliggøres i dette indlæg.

Indlægget udgives i samarbejde med Krea – men vores begejstring for spillet er ikke noget, man kan købe sig til – vi er oprigtigt vilde med det 🙂

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Åh, hvor vil verdens bedste nevø og niece (på hhv. 3½ og 1 år) altså blive glade for Find Bamse (uden Kylling!) 😉 Så de skal med andre ord forkæles, hvis jeg bliver en af de heldige vindere.

 • Tror at Tobias – 3 årig som elsker gemmeleg – skal have denne!! Men ham på 6 og ham som er på vej kan helt sikkert også få glæde ved spillet

 • Min datter Sui India fylder 3 år her d 24 november, så hvis vi skulle være så heldige at være en af de 3 vindere, så bliver det en fødselsdagsgave:)
  Bamse er den bedste!<3
  Mvh Sisse

 • Det skal min søn Magne på 3. Han er vild med Bamse 🙂 Han er mest til lege med gang i, så det kunne være godt for ham at skulle koncentrere sig og lege mere stille 🙂 Derudover bliver lillebror snart 1 år, så han kan også snart være med 🙂 Krydser fingre 🙂

 • Det skulle mine dreng på 3 have i julegave. Som du skriver, synes jeg også han er for lille til de spil vi har.
  Dreng: skal vi ikke spille?
  Mor: det er du ikke stor nok til, vi kan spille når du bliver større

  2 dage efter

  Dreng: er jeg blevet stor nok nu?☺️

 • det lyder som et sjovt spil med rigtig mange muligheder og sjove lege for barnet. Vil elske at lege med nadja, som er 15 måneder

 • Åh, jeg vil så gerne vinde det til min nevø. Han ELSKER Bamse og Kylling. Han fylder snart et år, så hvilken perfekt gave. Så kan han have gavn af det mange år frem. Jeg krydser fingre for lille A.

 • Årh det ville være SÅ fantastisk at vinde det spil! Så skulle min søn på snart 2 år have det! Det ville uden tvivl være et kæmpe hit 😀 <3

 • Det ville være en fantastisk jule- eller fødselsdagsgave til min søn, der bliver to år den 25/12. Jeg tror han ville elske det

 • Hej sødeste <3
  Hvis jeg vandt dette søde spil med elskede bamse, ville jeg med stor glæde overrække det til de børn jeg ugentligt passer.
  Et fast arbejdet, som jeg har haft stor glæde af i gennem 6 år 🙂
  i dag består familien af en dreng på 4 år samt en pige på 7 år.
  Drengen har sproglige vanskelighederne, hvilket medfører at han har en anderledes hverdag.
  En hverdag som er mere udfordrerne end den almen 4-åriges.
  jeg krydser fingre for en lille novembergave til mit skønne barn; Valdemar.
  God tirsdag fra Agnethe

 • Hvor fint, den vil vi da vildt gerne vinde herhjemme. Ville være en dejlig julegave til min søde Kalle på 2 år som elsker bamse og gemmeleg. Er sikker på at den også vil være et hit hos storesøster og bror på snart 5.

 • Det lyder lige som et spil for min søde niece på 4 år. Jeg er lige flyttet fra Århus til København, og ser hende derfor ikke ligeså ofte som jeg plejer, så jeg ville elske at forkæle hende med dette spil <3

 • Min lille Anton (snart 2 år) æææælsker Bamse! Hans er desværre blevet væk og skal have en ny i julegave af sin storesøster (4 år). Hvor ville det være vidunderligt, hvis de sammen kunne spille bamse-spillet som ekstra bonus!

 • Herhjemme er vi også store Bamse fans! Rose på 2 1/2 vil helt sikkert også elske at prøve det nye Bamse spil. Det lyder lovende

 • Hvis jeg er så heldig at vinde så skulle min lille Niece have det, hun elsker alt med bamse og kylling og ville elske dette 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *