Vind en stor LEGO DUPLO bondegård

 


Sidst i indlægget kan du vinde et DUPLO bondegårdssæt til 549 kr.

OBS: VINDEREN ER FUNDET – DEN HELDIGE BLEV MIA FREDERIKSEN, DER HAR FÅET DIREKTE BESKED. STORT TILLYKKE 🙂

Her i huset elsker vi DUPLO, og i weekenden finder vi ofte et stort vattæppe frem og tømmer vores enorme balje af DUPLO klodser ud derpå, så børnene kan sidde og lege med det. Selvom Trutten er 5 år, så fanger det altså stadig hans interesse, selvom han selvfølgelig også eger meget med LEGO.

De bygger, piller klodserne fra hinanden og bygger det op igen – og hver eneste lille bevægelse er med til at styrke deres fingermotorik.

Vi er bestemt ikke elektronikforskrækkede herhjemme, og børnene har også deres egen tablets, som de gerne må spille på efter aftale med os. Der er rigtig mange gode spil, der positivt støtter op om børnenes udvikling, men en iPad skal aldrig stå alene som underholdning, og det er vigtigt ikke at glemme det “almindelige” legetøj – af flere forskellige årsager.

Det sætter LEGO DUPLO fokus på i denne video, som hedder #PlayWithAllFingers – og den giver stof til eftertanke… Pigen kan betjene en iPad lynhurtig – men man skal huske, at bruge mere end blot pegefingeren, for at få udviklet fingermotorikken korrekt.

Jeg har i samarbejde med DUPLO fået lov at udlodde en æske med den store bondegård fra DUPLO til en værdi af 549 kr, og for at deltage skal du blot lægge en kommentar her til indlægget, hvor du svarer på, hvad pigen i videoen, øverst her i indlægget, spiller på – og jeg vil gerne give dig et godt råd om at se videoen færdig, før du svarer – for ellers er jeg ikke sikker på, at du svarer rigtigt 😉
Sidste chance for at deltage er på søndag den 2. november kl 21, hvorefter jeg udtrækker en heldig vinder blandt de rigtige svar. Vinderen får direkte besked og offentliggøres også her i indlægget.
LEGO DUPLO har også en konkurrence på deres Facebookside, du kan deltage i via dette link.

Indlægget bringes i samarbejde med DUPLO

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *