25% rabat på mange lækre og luksuriøse brands til både mor og barn

Jeg har fået lov at dele en unik rabatkode med mine læsere, som kan få 25% rabat på både tøj og smykker til mor og barn hos Parcellet.dk fra fx FUB, Pierrot la Luna, CAM CAM, PICTOFACTUM, Sapling Child mm. Du finder den nederst i dette indlæg.

Parcellet.dk er en af de webshops, jeg rigtig godt kan lide. Mia, som står bag webshoppen, gør nemlig en dyd ud af at håndplukke spændende og lækre internationale brands og introducere dem for os på webshoppen – og så krydrer hun dem med økologiske og populære danske brands, så der er et skønt mix af nyt og kendt på shoppen.

Jeg elsker, når man på den måde kan gå på opdagelse og blive præsenteret for nye favoritter – jeg synes nemlig ofte, at danske webshops har en tendens til at holde sig til det sikre – og dermed har de alle stort set samme udvalg. Parcellet har en forkærlighed for økologi og fairtrade – og det kan vi li’!

håndlavede keramiksmykker fra pictofactum

PICTOFACTUM er håndlavede keramiksmykker fra Berlin – og Parcellet er den eneste danske forhandler af smykkerne. De har de smukkeste grafiske smykker, som laves af designeren Gitte Nicolaus – og det er en oplagt mulighed for lige at shoppe lidt til sig selv, hvis man alligevel har lækre sager til sit barn i indkøbskurven 😉

Økologisk babytøj fra australske sapling child

Sapling Child er et børnetøjsmærke fra Australien, som høster stor international succes – og med rette! Det er simpelthen SÅ smukke og fine print – og alt tøjet er 100% økologisk og lækker blødt. De samarbejder bl.a. med Jessica Alba, og selveste Kate Middleton klæder sin lille royale søn i de fine klæder.

Det er basistøj til baby, når det er allerbedst – og det er tøj i luksusgenren, som jeg ville elske at forkæle en lille nyfødt med i barselsgave.

oktober143

Derudover har Parcellet som før nævnt også en masse af de virkelig lækre danske børnetøjsmærker som fx FUB, CamCam, Pierrot la Luna og esencia.

Fælles for alle de her brands er, at de laver lækkert basistøj i kvalitetsmaterialer – og derfor kan du altså gøre dig nogle rigtig gode udsalgskup på ting, som man ellers sjældent finder nedsat. Jeg regner med at skulle have købt halsedisse og hue fra FUB til Trutten – og en lækker strik til både Trutten og Fidusen.

For at få rabatten på de 25% skal du bruge koden VIPBABY25 – og koden gælder til og med søndag den 26. oktober 2014 🙂

Indlægget bringes i samarbejde med Parcellet, men indhold og anbefalinger er helt mine egne.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *