Finurlige fredagsfacts

Lisbeth_og_Mikkel_10x15_053

Det er fredag, jeg har spændende ting på programmet i dag, og i aften kommer min søster fra Århus for at tilbringe hele weekenden med sin yndlingssøster! Inden da har jeg dog lige en del,  jeg skal have fra hånden, før jeg med god samvittighed kan tjekke ud.

Jeg tænker derfor, det er tid til en omgang finurlige fredagsfacts – det er overordentlig længe siden, de sidst har figureret her på bloggen.

  • Jeg er mørkeræd, og jeg kan fx ikke lide, at bruseforhænget er trukket helt for, fordi jeg så altid er bange for, om der står nogen og gemmer sig omme bag det.
  • Da jeg var gravid, var det ikke rødvin eller cocktails, jeg længdes efter at smage på – nej det var store, iskolde fadøl.
  • Jeg ELSKER lufthavne – især når jeg er der alene. Der er sådan en helt speciel stemning, og jeg elsker at sidde og betragte folk og tænke over, hvor de mon kommer fra, hvor de er på vej hen, og hvad deres historie mon er.
  • Apropos folks historier, så faldt jeg forleden over denne fine film. Niels, fra filmen, var stamkunde på den café, min kæreste tidligere har været medejer af, og her kom han dagligt, hvor han stod i baren og drak en kop te. Jeg har aldrig anet, hvad han gemte på, og efter at have set filmen sad jeg tilbage med en følelse af at være skræmt og forarget – men egentlig mest af alt trist.
  • Operation husjagt er for alvor gået ind for vores lille familie, og jeg GLÆDER mig til at finde det sted, vi skal bygge vores fremtid, hvor vores børn skal gå i skole – mere plads og ikke mindst en have.
  • Jeg modtog karakter for mit speciale via email, mens vi var på ferie på Sardinien, og vupti – lige der blev jeg officielt cand.jur – lidt en mærkelig fornemmelse at slutte sit studie på den måde 😉
  • Nylagt neglelak, fyldte frugtskåle og hjemmebagte boller er for mig toppen af overskud – ikke at jeg selv mestrer nogle af tingene særlig godt lige pt – men måske netop derfor 😉
  • Da jeg flyttede til København for 12 år siden, havde jeg fundet et værelse i Valby gennem avisen. Jeg lejede det ubeset og tog toget til København med min cykel, min kuffert og en sovepose dagen inden, jeg skulle starte på mit studie.
  • Lige så meget, som jeg elsker at være social og være blandt mennesker, så har jeg også brug for at lade op i  mit eget selskab. Faktisk passede det mig meget godt, i de første år jeg boede med min kæreste, at han ofte arbejdede om aftenen, så jeg kunne være alene – ellers er jeg ikke sikker på, jeg havde kunne holde ud at gå fra at bo alene og til at bo med ham 😀
  • Hver eneste dag, bliver jeg en smule irriteret indvendig over den måde, min mand fylder ting i opvaskemaskinen på. Jeg forstår simpelthen ikke, at han ikke kan se, at det fylder alt for meget på den måde 😀 jeg tænker dog, at så længe vores problemer bliver på det niveau, så skal det nok gå os godt 😉

Billedkilde: Lina Ahnoff

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *