Jeg er tosset med tidens tendenser med tern

Jakker, frakker, kjoler, shorts, tørklæder, skjorter, jumpsuit med tern fra ganni, gestuz, by malene birger, malene birger, baum und pferdgarten, vila til vinteren 2014

Jakker, frakker, kjoler, shorts, tørklæder, skjorter, jumpsuit med tern fra ganni, gestuz, by malene birger, malene birger, baum und pferdgarten, vila til vinteren 2014

Efteråret står i ternets tegn – der er i hvert fald tern overalt hos de fleste mærker lige nu, og jeg har svært ved at skjule min begejstring for denne tendens.
Jeg har allerede købt et lækkert stort ternet tørklæde fra Zara (det hvide på collagen), da jeg var i Barcelona – og min mand kvitterede så med følgende kommentar, som altså blev sagt i fuld alvor “nej skat, har du stjålet et tæppe med hjem fra flyveren” – hrmpf!

Jeg føler dog langt fra, at jeg har fået mit behov dækket med det køb – det har nærmere givet mig blod på tanden efter mere – og min inspirationsliste er efterhånden ret lang. Jeg har tidligere skrevet om ternede frakker i indlægget her – og jeg må ærligt indrømme, at jeg er fælt fristet af især frakken fra Gestuz. Jeg tror dog, jeg i stedet vil gå noget andet end en frakke i erkendelse af, at jeg hellere vil have en mere klassisk frakke – og så kan jeg skeje ud på andre ting som fx en sweater, en skjorte eller en strikket bluse. Jeg drømmer allermest om den skønne oversize strik fra by Malene Birger, men buksedragten fra Zara og kjolen fra Ganni er også ret gode bud…

     1: Frakke fra Ganni -.- 2: Frakke fra New Look -.- 3: Ganni kjole -.- 4: Kjole fra Warehouse -.- 5: Frakke fra Gestuz -.- 6: Ternede bukser fra Zara -.- 7: Jumpsuit fra Zara -.- 8: Ternet cardigan fra Vila -.- 9: Cardigan/jakke fra by Malene Birger -.- 10: Ternet oversize fra by Malene Birger -.- 11: Ganni skjorte -.- 12: Hvidt ternet tørklæde fra Zara -.- 13: Sort ternet tørklæde fra Zara -.- 14: Ganni shorts

 

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *