En hektisk men fuldstændig fantastisk weekend

Jeg er typen, der elsker en rolig weekend uden alt for mange aftaler -der er faktisk ikke noget bedre end at trisse rundt i nattøj helt hen på eftermiddagen, hvis du spørger mig.

Den seneste weekend har dog været tætpakket med planer – heldigvis lutter gode planer – og så gør det ikke så meget!

 

fotoprofil

foto 1ny

foto 5

Fredag eftermiddag havde mine forældre taget turen fra Jylland for at tage med mig til Dimission på det Juridiske Fakultet. Jeg vidste ikke helt, hvad jeg skulle forvente, men det var simpelthen sådan et fint arrangement og især når jeg ikke har været oppe at forsvare mit speciale men derimod bare modtog min afsluttende karakter på e-mail, var det rart med en rigtig afslutning på mit studie.

boef

Efterfølgende stødte min mand og børnene til, og så tog vi ind på Grill Royal og spiste middag. Det var store bøffer, sovs og fritter – mad lige efter min smag! – og de var virkelig søde ift børnene, så der kan du sagtens tage hen, næste gang du skal ud at spise med børn.

foto2nyny

Lørdag var vi en tur på loppemarked, hvor Trutten forelskede sig i en masse glas med dyr i sprit og efterfølgende erklærede, at nu vil han være videnskabsmand 😀

foto 1ny1

Lørdag aften passede min søde mor børnene, mens vi hoppede i vores fineste puds og tog på Kadeau for at indløse et gavekort, vi havde fået i bryllupsgave af pigerne fra Petit Podium.

Det var fantastisk lækkert mad, gode omgivelser og god betjening, men eftersom vi for 2 år siden var på NOMA var det svært ikke at sammenligne – og den sammenligning falder altså ud til NOMAs fordel.

Maden var virkelig god – men i forhold til prisen, så vil jeg hellere give 1000 kr ekstra og tage på NOMA igen.

foto 3

foto 2ny1

foto 4

Fidusen fandt sig en sød veninde i Vega fra Copenhagen Kiddo ♥
Fidusen fandt sig en sød veninde i Vega fra Copenhagen Kiddo

Søndag formiddag mødtes jeg med mine veninder til en overvældende brunch på NIMB – mere om det i et andet indlæg, og så snart jeg var færdig der, rejste jeg mig og trillede over på NIMB i Tivoli, hvor Netflix havde inviteret hele familien på et overdådigt kagebord – sjældent har jeg oplevet noget lignende, og sjovt nok var der pludselig plads til meget mere i maven, selvom den ellers blev helt fyldt under brunchen 😉

Weekendens udskejelser har så bestemt også kunne mærkes – søndag aften lagde jeg mig med feber og hoste, og lige nu prøver jeg ihærdigt på at blive frisk – i morgen tidlig rejser jeg nemlig til Barcelona med to veninder.

Livet er godt!

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *