Smuk grå uldfrakke til efterår og vinter fra Wheat

Smuk uldfrakke Anne fra Wheat efterår og vinter 2014 AW14
Smuk uldfrakke Anne fra Wheat efterår og vinter 2014 AW14

Smuk grå uldfrakke frakke i uld og vinterjakke Anna fra Wheat efterår og vinter 2014 AW14

Smuk grå uldfrakke frakke i uld og vinterjakke Anna fra Wheat efterår og vinter 2014 AW14

Smuk grå uldfrakke frakke i uld og vinterjakke Anna fra Wheat efterår og vinter 2014 AW14

Smuk grå uldfrakke frakke i uld og vinterjakke Anna fra Wheat efterår og vinter 2014 AW14

Smuk grå uldfrakke frakke i uld og vinterjakke Anna fra Wheat efterår og vinter 2014 AW14
Smuk uldfrakke Anna fra Wheat efterår og vinter 2014 AW14

Det var kærlighed ved første blik, da jeg så denne smukke uldfrakke hos Wheat. Det er efterhånden rigtig, rigtig længe siden, at jeg fik et smugkig på den ude på deres kontor længe inden, den overhovedet blev vist frem på CIFF KIDS, og jeg var den gang glad for, at der var lang tid til, den kom i butikkerne – dengang var Fidusen nemlig alt for lille til sådan en fin sag 😀

Jeg har længe gerne ville have en pæn frakke til begge børn. Det er selvfølgelig ikke tvingende nødvendigt – det ved jeg – men jeg synes det er rart at kunne give dem en pæn frakke på, når de ikke slår sig løs på legepladsen eller i børnehaven. Der er også lavet en drengeudgave som dufflecoat, som er mindst lige så fantastisk – den skal jeg nok vise frem snart – men Trutten slog sine folder i svømmehallen i går, så han havde vigtigere ting at tage sig til 😉

Fidusen har frakken i en str 104/4 år. Den passer hende helt perfekt, og jeg tror helt sikkert også, at den stadig kan passe hende til foråret. Den er virkelig fin med det smukkeste blomstrede for der lige titter op ved kraven, figursyet og med “ballon”skørt nederst. Jeg elsker virkelig Wheats fantastisk fine tøj – og denne frakke er et perfekt eksempel på hvorfor!

Du kan finde frakken lige her – men der er ikke ret mange tilbage af hver størrelse, så du skal nok ikke vente alt for længe 😉

Hatten er fra H&M, og jeg ELSKER at Fidusen gerne vil gå med hat 😀 – jeg synes simpelthen, den er fantastisk fin til hende – og den blev faktisk købt længe inden frakken, men den passer helt perfekt dertil.

 

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *