Vind et halvt års gratis Netflix

foto 1

OBS: DE TRE VINDERE ER FUNDET VED LODTRÆKNING OG BLEV: RIKKE, HELLE – GARNKOGLEN OG KRISTINA. DE HAR ALLE FÅET DIREKTE BESKED – STORT TILLYKKE 🙂

Så snart Netflix blev lanceret i Danmark, tegnede vi et abonnement – og det har vi haft lige siden! Vi er simpelthen alle så glade for Netflix – men bruger det faktisk på vidt forskellige måder her i familien. Vi ser det både på telefonen, på iPad og på vores TV via hhv. vores Nintendo Wii (genialt at den også kan bruges til andet end bowling og Super Mario 😀 ) eller Apple TV boksen.

Min mand er stort set vild med alt fra Netflix 😀 – han har lige set serien Suits nonstop, inden da var det Orange Is The New Black – og indimellem det ryger der en del film med også.

Trutten har vist stort set været hele repertoiret for børn igennem – han ligner sin far 😉 Lige pt er han især optaget af Wild Kratts – som er en tegnefilm, der handler om dyr, og hvor børnene undervejs lærer en masse ting om de forskellige dyr. Han imponerer på daglig basis, når han smider nogle vilde partyfacts på bordet, som han har lært fra tegnefilmen.

Fidusen ELSKER Ni Hao Kai-Lan – og det er næsten altid de samme to episoder, hun gerne vil se 😀 – Jordbærmarie er også et stort hit – og hvis hende og Trutten skal blive enige om noget, de begge gerne vil se, så er det Backyardigans.

Personligt ser jeg ikke ret meget TV – men netop derfor er det også rart for mig, at jeg selv kan bestemme, i hvilket tempo jeg vil se en serie, eller hvornår jeg vil se en film. Jeg har “gemt” House of Cards sæson 2 her til efteråret, og jeg kan slet ikke vente, til min mand og jeg skal i gang med den.

Jeg har fået den store fornøjelse at få en plads på holdet hos Netflix Stream Team, hvor jeg får lov at smugkigge på nye serier, jeg får lidt behind the scenes info – og så har jeg også fået lov at forkæle 3 heldige læsere her på bloggen med et halvt års gratis Netflix.

For at deltage i lodtrækningen, som helt sikkert vil vække glæde hos hele familien, skal du blot lægge en kommentar til dette indlæg, hvor du skriver, hvad du i så fald vil glæde dig allermest til at se på Netflix.

Hvis du slet ikke kender til Netflix endnu, så kan du bare lægge en sød kommentar 😀

Jeg bliver så glad, hvis du har lyst til at følge mig på enten Facebook eller Bloglovin – men det er altså intet krav.

Konkurrencen løber til og  med fredag den 19. september kl 22, hvorefter jeg udtrækker de tre heldige vindere, der alle får direkte besked og offentliggøres her i indlægget.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *