Hvad har jeg i tasken?

016-001

Jeg ELSKER de indlæg fra andre bloggere, hvor de tømmer deres håndtaske og lægger indholdet på bloggen – lidt ligesom når man står og smugkigger på indholdet af indkøbskurven hos dem, der står foran én i køen hos Netto 😀

Under modeugen fik jeg linet alt fra min taske pænt op til fotografering og har så sidenhen glemt alt om det. Men bedre sendt end aldrig kommer det nu i stedet.

Jeg elsker at have stiletter på, men jeg hader at få i dem – så derfor har jeg ofte et par ekstra ballerinaer med, som jeg kan bruge, når jeg går eller cykler fra det ene sted til det andet. Manja gjorde mig kunsten efter, og vi var et yndigt syn, når vi stod og støttede os til hinanden på et gadehjørne, mens vi skiftede sko, lige inden vi kom frem til vores destination. Hjemmefra er stiletterne derfor i tasken. Disse er mine absolut favoritter fra Yvonne Koné – jeg KNUSelsker dem – er de ikke fantastisk fine?

Speaking of – så kom jeg flere gange Manja til undsætning med mit lille lager af Compeed plaster i forskellige udformninger, som man egentlig bare altid burde have i tasken.

Det samme gælder for et lille engangsregnslag og antibakterielle servietter – måske jeg simpelthen er blevet lidt for meget mor – men det ar jeg altid på mig 😀

Mine telefon og mine visitkort er prydet med vores smukke Petit Podium illustrationer fra Jane Stub Kirchhoff fra Bob Noon – jeg ELSKER dem!

Jeg er blevet svært afhængig af de lækre lipglosss fra Baby Lips – i hvert fald de varianter, som svagt giver farve til læberne. Læbestift er jeg nemlig ikke alt for god til, så de her er helt perfekte.

Elnett hårlakken har jeg vist før fortalt om – jeg har altid en lille udgave i tasken, selvom den ofte koster næsten mere end en stor flaske 😀 – og så er det vist næsten obligatorisk med en eller anden form for legetøj i tasken, når man er nogens mor.

Den lille clutch er fra MyMy Copenhagen, og den har jeg faktisk fast i min taske, fordi den har en perfekt størrelse til telefon, lipgloss, visitkort, betalingskort og kvitteringer – så er det hele samlet og nemt at finde i min store taske.

Sidst men ikke mindst er der mine solbriller, som er en fold-bar udgave fra Ray Ban, som har ligget fast i  min taske de seneste par år. Det er genialt, at man altid har solbriller, hvis man er taget hjemmefra, og det pludselig klarer op i vejret – og de fylder stort set ingenting i tasken.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *