DM i juice i København i denne weekend – skal du med?

005

012-001

016-001

018

025-001

026

032-001

035-001

036-001

Jeg fik den store fornøjelse at være inviteret op til Aarstiderne sidste uge for at høre lidt om juice, om grøntsager og om alle de fantastiske gode ting, man får ud af at juice sine grøntsager og få et skud vitaminer på den måde.

Det var simpelthen sådan en stor inspiration at høre Søren Ejlersen fra Aarstiderne fortælle om alle de gode sager, grøntsager gemmer på, at jeg sendte følgende sms til min mand:

sms

Vi fik en masse gode tips til forskellige lækre safter og juice – fx smager grønkål helt fantastisk sammen med mandler og vand (omend jeg faktisk sad og kiggede mig omring for at se, hvor jeg kunne skaffe mig af med glasset, da de gik og delte den rundt 😀 ).

Men altså: Det som egentlig var grunden til, at vi var inviteret op til dem, var fordi de gerne ville fortælle lidt om DM i juice, som finder sted den kommende weekend i Politikens hus her i København i et spændende samarbejde mellem Aarstiderne og Wilfa (de laver fantastisk gode juicemaskiner).

Hvis du er vild med at juice frugt og grøntsager – så er det lige noget for dig! Selvom du ikke selv har mod på at stille op, så er der alligevel meget at komme efter – der vil nemlig være en hel afdeling fyldt med juicemaskiner og frugt og grønt, så du selv kan prøve dig frem til en kommende ny yndlingsjuice med en coach på sidelinjen, der kan hjælpe dig i gang.

Herhjemme har vi lidt blandede favoritter. Trutten er meget traditionel og vil helst have æbler, gulerødder og lidt citron. Fidusen er mere vovet og vil gerne have æble, lime, spinat og bladselleri (den er altså lidt for heftig til mig) – og personligt elsker jeg æble, gulerødder, rødbeder, citron og masser af ingefær.

Derudover vil der også være foredrag med Søren Ejlersen fra Aarstiderne, der vil fortælle om magiske planter (det var den snak, der næsten fik mig til at droppe de store bøffer 😀 ) samt Umahro Cadogan, der fortæller om sunde safter, der vil være gårdbutik og i det hele taget er der bare lagt i ovnen til en virkelig dejlig dag.

Sted
Pressen, Politikens Hus
Vester Voldgade 33
København V.

Dato
Søndag 7. september kl. 10-16

Pris
pris 40 kr. + gebyr 10 kr.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *