Ny favoritkjole – outfit fra modeugen

051

055  063  071

075

080

089

Jeg har allerede vist denne kjole frem én gang tidligere på bloggen, men den fortjener bestemt en gentagelse (hvis jeg ikke kunne vise de samme ting frem flere gange, ville det vist også blive lidt småt med billeder af mine outfits, for så meget nyt køber jeg trods alt heller ikke 😉 ).

Jeg har længe haft kig på silkekjolen fra by Malene Birger, og jeg havde besluttet mig for at købe den, når den kom på udsalg – men så fandt jeg den faktisk til en rigtig god pris på Trendsales – helt ny og stadigt med mærket på – så jeg var ikke længe om at slå til.

Jeg bruger den med et bælte i taljen for at give den lidt mere figur og facon – og så har jeg både haft stylet den med en ulden cardigan, denne blazer og en læderjakke – hvilket giver fuldstændigt forskellige looks.

Kjole: by Malene Birger -.- Blazer: H&M -.- Stiletter: Marc by Marc Jacobs

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *