DesignTrade, momsregnskab og alt for megen søvn

foto 12-002

Overskriften byder på lidt af en blandet landhandel – men ikke desto mindre er det også, hvad mine dage går med lige nu. Momsregnskabet er heldigvis færdigt og afleveret – men selvom jeg elsker, at jonglere med vores private budget i Excel, så vil jeg altså hellere bruge min tid på bloggen end at sidde og holde styr på kvitteringer og fakturaer 😉

Derudover er Fidusen syg. Eller – dvs. syg er hun egentlig ikke, heldigvis, men hun sover og sover helt op til 14-15 timer pr nat – og er stadigt så uendelig træt, at hun pludselig falder i søvn ude midt på legepladsen, så ugen er gået med alverdens prøver og lægebesøg i et forsøg på at finde ud af, hvorfor hun dog lige pludselig har brug for så meget søvn. Har nogen af jer mon oplevet det samme hos jeres børn?

Sidst men ikke mindst er jeg ved at få styr på de sidste billeder fra modeugen – jeg har et par enkelte ting, jeg mangler at vise frem, før jeg kaster mig over de fantastiske efterårskollektioner, der nu er ved at være på plads i butikkerne.

I den kommende uge har jeg heldigvis ikke så mange møder i kalenderen, så jeg håber, at få samlet alle de løse ender der – det kan jeg mærke, jeg efterhånden har brug for. Jeg laver lister og lister for at forsøge at holde styr på det hele – det ender med, at jeg må lave en liste over alle de lister, jeg mangler at få lavet 😀

Cykelhjelm til børn fra Egg Helmet
Fidusen og jeg havde pigehygge på Joe & The Juice, inden vi skulle videre til næste læge.
Cykelhjelm: Egg Helmets -.- Jakke: Wheat

Billederne er fra i mandags, hvor jeg egentlig bare lige troede, jeg hurtigt skulle til lægen med Fidusen fra morgenen, men hvor hun så pludselig røg videre til ekstra tjek og blodprøver, så hun var nødt til at holde fri fra børnehaven. Normalt tager jeg hende aldrig med rundt til arrangementer i forbindelse med min blog (med mindre det er deciderede børneevents). Jeg vil gerne kunne holde fuld fokus på det, jeg er ude til – og ofte gider Trutten og Fidusen det faktisk heller ikke rigtigt. Men i mandags skulle jeg ud på Designtrade messen i Bella Center – hvor jeg havde lovet at kigge forbi et par af mine samarbejdspartnere – og det var tilpas uformelt til, at jeg godt kunne have hende med.

Det var primært legetøjsafdelingen, vi bevægede os rundt i – så hun havde en fest, og hun fik også tiltusket sig lidt rundt omkring fra de søde udstillere 😉

WeDoWood laver fantastiske børnemøbler til børn og børneværelset i både bord og stol.
Nye farver på de fantastiske børnemøbler fra We Do Wood
Bambi Stol til børn og børneværelset
Den mest fantastiske Bambi stol som kan købes her.
EnPind stumtjener fra Römer Design til børneværelset og til entre.
EnPind er en fantastisk stumtjener fra Römer Design, som fås både til børn og voksne og i flere forskellige farver – jeg ELSKER den!
Lapin and me lampe fra Heico i reto look til børneværelset
De yndigste Lapin and Me lamper fra Heico i skønt retrolook – er de ikke bedårende? Du kan bl.a. købe dem her.
Dukkehuse i moderne look fra Djeco
Fantastisk stilede og virkelig lækre dukkehuse fra Djeco, som du kan købe lige her.
Snekugle med lyd fra Djeco med Bambi, ballerina og fisk.
De skønneste snekugler fra Djeco med lys der skifter farve, så de kan bruges som natlampe. Du kan købe dem her.
del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *