by Malene Birger SS15 show

169

Min absolutte favoritdesigner her i Danmark er Malene Birger – det hersker der slet ikke nogen tvivl om. Jeg elsker, hendes klassiske designs, der altid formår at overraske, uden at det af den grund bliver for meget.

Den kollektion, der kommer i butikkerne i disse dage er faktisk den sidste fra hendes hånd – fremadrettet har hun nemlig overdraget designansvaret til den tidligere designchef, Christina Exsteen. Jeg har derfor også været rigtig spændt på at se, hvordan den første kollektion uden Malene Birger ville være.

Min dejlige mand havde været så hjælpsom at skaffe billetter til showet – sponsorer har åbenbart bedre vilkår end bloggere 😉 Jeg havde taget Manja, min veninde Rikke og min søde Svigermor under armen, og sammen med Ditte og Betina nød vi de imponerende omgivelser, en parkeringshal, der var stylet helt fantastisk op, inden showet gik i gang.

Det blev afholdt på Papirøen, og der var derfor chartret kanelbåde, der sejlede os fra Nyhavn og frem til lokationen 😀 – og så var vi seatede – hvilket frembragte stor begejstring hos undertegnede, og begejstringen steg til nye højder, da jeg opdagede, at vi var placeret umiddelbart bagved Prinsesse Marie og Medina – som forøvrigt valgte at stille sig midt på catwalken og smalltalke inden showstart – så ingen kunne undgå at lægge mærke til dem 😛

Efter showet var der det lækreste mad og helt fantastisk lækre cocktails med hyldeblomst, ingefær og luksuriøs Ketle One vodka. Jeg mener: fritter og miniburgere til et fashionabelt modeshow – det er intet mindre end genialt!

20140816-130323-47003991.jpg

20140816-130323-47003869.jpg

20140816-130323-47003433.jpg

20140816-130323-47003662.jpg

Kollektionen var inspireret af et Native American thema, hvilket tydeligt kunne ses med frynser på mange styles, der dog stadigt var meget klassiske i udtrykket, fordi det blev holdt i helt hvidt. Det var typisk små detaljer på sko, tasker eller bælter – og så var der også brugt en del brændte jordfarver, som jeg overraskende nok var meget begejstret for.

Sort, hvidt, læder, silke, chunky strik, frynser og pailletter må vist være hovedordene for kollektionen – og personligt er jeg især vild med de fantastiske frynsesandaler, tasken med frynser, toppen med de store pailletter, den stribede skjortekjole i brændt orange, den lange hvide frynsekjole og og og og… 😀

Jeg var vild med kollektionen og den giver mig lyst til at finde mine gamle minnetonkastøvler frem fra gemmerne og hoppe i dem her til vinter som en forsmag på, hvad der kommer næste forår.

juli14-001

Collager12

Jeg ved godt, at det kan være en anelse fjernt og tungt med et helt indlæg, der gennemgår en kommende kollektion – men altså; by Malene Birger kunne jeg ikke nøjes med at proppe ind i et flygtigt indlæg med et sammendrag af modeugen – det fortjener et helt indlæg for sig!

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *