Lykken er… #nyddetgode

nyddetgode

Jeg har gennem en del år haft en tilbagevendende kategori her på bloggen, jeg kalder for: Lykken Er – hvor jeg finder frem til de helt små ting her i tilværelsen, der kan gøre mig glad. Hvad enten det er en selvplukket blomst fra Trutten, Fidusen der får sig en gyngetur, den helt perfekte kop kaffe om formiddagen eller at jeg finder en glemt chokoladebar bagerst i skabet, når jeg er allermest lækkersulten.

Vi er omgivet af gode ting – så længe vi blot evner at få øje på dem og holde fokus på det, og det er faktisk en rigtig god ting at kunne. Jeg havde en periode for en del år siden, hvor jeg havde det rigtig svært, og da havde jeg et kladdehæfte til at ligge ved siden af min seng, så jeg hver aften ved sengetid skulle skrive 3 positive ting fra den forgangne dag.

Arla opfordrer os alle til at dele disse gode øjeblikke – hvad enten de er store eller små. Så brug #nyddetgode på både Facebook, instagram og twitter – så kan vi sammen hjælpe hinanden med at finde alle de små gyldne øjeblikke, selv nu hvor sommeren tilsyneladende har valgt at holde pause.
Videoen her kan ikke andet end at bringe smilet frem hos mig – jeg håber, at jeg er lige så frisk og rørlig, når jeg en gang når den alder 😀

Dette indlæg bringes i samarbejde med Arla, men ordene er helt mine egne.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *